Saturday, June 24, 2006

5 HARI 4 MALAM...

Dah hampir seminggu aku nak update blog aku nih.. tapi asyik bertangguh jek.. kerja aku banyak sepanjang minggu ni..itu yang aku jadi tak de masa nak jengok blog aku ni.

Last week aku gi Sabah 5 hari 4 malam.. betapa beratnya hati aku nak tinggal hubby tersayang aku tuh.. hanya tuhan je yang tahu.. rasa macam nak cancel kan je tiket aku tuh.. tapi bila fikirkan dah tugas diamanahkan untuk aku..so aku gagahkan jugak walaupun berat.

7 comments:

Aku Bukan Bidadari said...

oitt..gi sabah tak de ole-ole utk aku ke :P

PuteriSatu said...

ole-oleh tuk ko ek... masalahnya ko gi maner ni...diam je berjalan ko ek...tak cakap aku pun...

Aku Bukan Bidadari said...

aku gi keja larr :D

Dewi nan Dungu said...

Hi puteri, salam perkenalan dr dewi datanglah jengah blog dewi k

PuteriSatu said...

hai dewi manja... salam perkenalan...

Anonymous said...

Very nice site! »

Anonymous said...

Very nice site! » »