Thursday, June 29, 2006

Merajuk Ngengada...

Semalam Yon mogok ngan aku...sajelah tu ngengada sebab aku masak masakan favourate aku...aku teringin sangat nak makan yang selalu mak aku masak kat kg... Yon memang tak makan masakan cam tu... aku minta maaf la bebanyak ngan dia... aku teringin sangat.. aku tahu dia suka makan ayam...semalam aku goreng ikan masin.. itu dia tarik muncung tu... Sorryla baby yayang.. semalam je... hari ni.. aku janji aku masak favourate Baby Yayang plak ek... Dia merajuk panjang.. cam tak nak tegur aku jek... aku pun masuk bilik tido... aku sms dia... aku kata minta maaf... hehehe... memang tak matured tul Baby aku tuh... Pkl 1.30 aku kejutkan dia ajak masuk bilik tido.. wah...menurut jek..cam robot jek masuk bilik tutup pintu bilik... Dalam hati aku...klu la pepagi cam ni..kan senang... Aku ingat dia merajuk lagi..rupanya dah tak... pandainyer tido nak peluk... hehehe.... Pagi ni semua ok...

12 comments:

Aku Bukan Bidadari said...

wei ko bagi skype ko kat aku
email aku ayzan_ctm@yahoo.com

ontahsapo said...

ni apa citer pasal skype plak ni, isk..eh yon tu ariyon mcm dlm citer kartini tu ker...?

PuteriSatu said...

a.b.b: ok..jap lagi aku email kat ko...

ontahsapo: eh bukan aar..ada plak.. itu panggilan family hubby aku kat hubby aku tuh... aku tak panggil dia cenggitu ler..

~LoVeLyZz CoRnErZz~ said...

hehehehe..amboiii....pagi sumer ok...xkan la..msak tu pun nk merajukk...ngan kali jgn pujuk...huhuhu...bg raser rugi skit...hahahha

>wat kunjungan balas nih...hehehe

Ayu said...

Yon ... yon.. hehehehe ikan masin best apa hehehe lagik best kalo dpt mkn ikan pekasam letak cili padi pastu letak plak bawang perghhh terliur lee :P

PuteriSatu said...

lovelyzz : muehehehe... len kali tak pujuk dah.... thanks.. kunjungan balas ko ni.. thanks so much..


ayu : itulerr..bestkan? Yon aku ni pelik sikit.. mengada-ngada..

Aku Bukan Bidadari said...

oiiii.. apsal tak online skype..hampeh kooo ekekeee

PuteriSatu said...

a.b.b : sory aku bz tul hari ni.... jap ler aku jengok ko kat situ k..

SHIEM said...

xde msjbox ker? kalu xde meh kasik email, aku invite.... okies:D

PuteriSatu said...

shiem : thanks datang melawat... ko tulis je kat mesej komen ni..tak per...aku ada lawat blog ko tau..best aar ko peknen...tahniah ya..mesti ko hepi ek..

alinlai said...

wah sure ur husband makan ayam je kan...ke ke ke isk ayam jer tak selera jugak kan :)

salam kenal...

~alinlai~

PuteriSatu said...

alin: itu ler...klu aku naik muak klu asyik ayam je... itu ler pasal...