Wednesday, June 28, 2006

My Twin Sister...


So... ramai sangat yang nak tengok pic sister aku yang sorang ni...so... jeng-jeng-jeng.. ini lah dia... ini gambar candid ni..masa kenduri kawin aku ni.. photographer aku snap time dia tak sedar... Ni muka muka penat ni... korang tahula kan...we all just ada 2 orang adik beradik and akak aku memang orang kuat time kenduri kawin aku that day.. thanks my sis... thanks very much... klu tak de my sister.. memang kalut la.. aku sangat hargainya... `thanks u.. love u so much.. tak lama giliran ko plak ek.. aku doakan yang terbaik untuk ko.. jangan tunggu lelama ek..hehehe..'

6 comments:

Ayu said...

bestnya ade twin sister...
*sy membuat lawatan balas ni.. :)

PuteriSatu said...

wah ayu... tip top aar ko.. thanks datang buat lawatan rasmi kat sini... weh..ko tak leh online YM ke.. aku try IM ko tadi...

Aku Bukan Bidadari said...

wei..
apsal mukak kakak ko x sama ek? ko kembar tak seiras ek..
heheh best ar ko.. kan kan
aku tak leh online ler ko upload skype ler

www.skype.com

PuteriSatu said...

looor naper ko tak leh online tiara..leceh aar... aku dah lama tak borak ngan ko..skip tu apa kebendanya weh..nanti aku try... weh..naper anonymous tu tak beradap langsung ek...sian ko...aku tetap sokong ko..ko jgn bimbang...

PuteriSatu said...

weh aku dah upload dah skype tu..tapi apa addres ko..aku tak reti guna benda alah ni.. apa nick ko...?

~LoVeLyZz CoRnErZz~ said...

wahhh..awak ni kembo kerr...bestnyerr...kalau ader baby kembar x seiras...laki pompuan kan bestt...hehehe
> mesti seronok jd kembar kan..