Wednesday, June 14, 2006

Tak De Mood Aarrr...

Hari ni tak de mood nak tulis pa per.. esok nak gi Sabah.. eeiii malasnyer nak gi... sayang nak tinggal Baby Yayang (My Hubby) kat umah.. tapi nak buat camana tiket dah dapat nih.. klu tak..mahu aku cancel jek.. Cian Baby Yayang kat umah.. camanalah dia nak managekan diri dia nih... dah dua bulan semua aku managekan.. dari makan minum.. hingga pakaian dia.. semua aku sediakan.. Baby kena berdikari sikit ya.. 5 hari 4 malam sayang tak de kat sini k.. Klu dari awal Baby tak kasi sayang pegi kan senang cerita.. tak der la Baby Yayang kena susah2kan diri.. Tapi Sayang faham.. dia bagi peluang sayang berjalan-jalan sementara lum ada tanggungjawab yang lain. Maybe klu nak pegi Sabah sendiri... susahla sikit kot.. Thanks Baby... Tak per la... Ahad Sayang balik... kita lepaskan rindu kita ya Baby.. Sayang Baby Yayang... Tapi itula... musim sekarang ni.. perhatian Baby pun dah kurang cikit kat sayang kan... tapi tak per... Sayang cuba dan cuba untuk faham.. bukan every year musim tu datang.. tapi kekadang... jeles gak.. jeles sebab Baby asyik pandang tv..tengok orang kejar dan berebutkan binatang yang bulat tu... Maybe Tiara faham apa yang aku rasa ... Okla... next week kita jumpa lagi kat blog.. for two days aku tak menulis...

3 comments:

Aku Bukan Bidadari said...

oitt ko nk gi sabah ekk..wo take care ok..ada ole-ole utk aku ek ekekee.. so syok ler laki ko dpt tgk bola takder org kacao...

PuteriSatu said...

ituler... suka dalam sedih ko, aku tinggalkan, tapi pagi tadi aku nangis dah ko..peluk laki aku.. uwaaa... flight aku kul 11.30 pagi ni aku sempat datang ofis jap.. so.. see u next week k..

Aku Bukan Bidadari said...

ok ok..take care..
ala nnti ko call ar laki ko ok..dh smpai sana nanti..