Wednesday, July 05, 2006

Sendiri-Sendiri Fahamla Ya....

Semalam aku puasa….balik keje masak…tapi alhamdulillah.. Yon balik banyak membantu aku kat dapur…walupun dia tak tolong masak…tapi kira boleh diharap…ini kira 1st time aku puasa lepas aku kawin… kira boleh diharap la..kan Baby Yayang kan… Cayang dia…mueheheeh…. Sediakan hidangan..boleh harapla… ambikkan air…tak payah aku bangun-bangunla nak ambik sudu ke apa ke… semua dia buat… (jangan sekarang je ya bang…kena forever and ever la ya bang…) lepas makan siap ada desert lagi….desert dia.. aiskrim campur buah-buahan..ada anggur..ada oren dan ada mangga potong2….hehehe…Baby Yayang punya resepi rekaan sendiri…bessshhhh….thanks Baby…baiknyerrrr dieeeeeee….heheheh…

Lepas makan..solat semua…sessi lepak melepak… tapi mlm tadi… sessi lepak melepak malam tadi…terlebih2 sikit…heheheh… Baby Yayang…dengan Sayang dia….terlebih manja-manja kan….terlebih cium-cium plak kan….muehehehehe…. apa pun…tak perlulah nak diceritakan dengan detail ek… sendiri-sendiri fahamla kan…. Bahagia kan Baby Yayang…..uuummmuah….

17 comments:

Dk said...

hahahahaha... konsep berpuasa yang telah dilepaskan pd mlm hari. hahaha.... :p.... mmg lwk...

~LoVeLyZz CoRnErZz~ said...

uikkss....hehehehe..puase siang jo la tuhh....huhuhuh

Aku Bukan Bidadari said...

ee sedapnya icecreamm..wehh icecream biasa jer ko dpt ..aiskrim luarbiasa tak dapat ke.. best wooo.. ekekekeee...

jap jer dh nk september nk poser dahh.. aku lum habih ganti weiii

PuteriSatu said...

dk :- Benda tak salah dan tak berdosa..malah dapat pahala..

L.Lyzz :- siang dapat pahala..malam pun dapat pahala...

A.B.B :- aiskrim luarbiasa tu tak best dapat kat meja makan...mueheheeh....

Ayu said...

sama la kite semlm posa jugak.. shhhhhhhh jgn citer lebih2 sgt..sensored! :P

PuteriSatu said...

ayu :- ooh ya ke..samala kita...seettt!!!! ok...ssyyyyy... kita tahu sama tahu je la ek...ok..ok..ok..

~LoVeLyZz CoRnErZz~ said...

amboiii..bkn main lagi jawapan ekau yooo....baguisss...agar nanti membuahkan hasill...huhuhu

acik ila said...

salamzzz puteri.. lawatan balas nie.. kalu senang datang le lagi ke blog tu.. :D

PuteriSatu said...

lyzz :- wakakaka...ko doakan ya..supaya den copat sikit dapat hasilnyo...

acik ila :- insyaallah acik...saya datang lagi..siap2la masak air ya acik mana tahu jap lagi saya nak bertandang...muehehehe

ontahsapo said...

dah suami isteri, mana der terlebih lebih...semua tu cukup cukup tu...hehehhehehe

PuteriSatu said...

OS :- Iyerrrlaaa tuh...klu cukup dah tak buat dah...ko cukup ke?

marlinabaharom said...

aku pahamm.. aku paham...

alinlai said...

erk... tak paham la...(kwang kwang kwang....)

PuteriSatu said...

MB :- Kamu dapat 10 markah... sebab faham...

Alin : Kamu plak dapat 2 markah... sebab tak faham.. tapi tak per la. cikgu kasi markah kesian ya..sebab membaca...

Muehehehehhe....

~LoVeLyZz CoRnErZz~ said...

aku sentiaso doakan ekau copek dpek hasill..kito tgk la..sapo dpt hasil dulu...huhuhu

~LoVeLyZz CoRnErZz~ said...

cukup x ckup la plakkk...mano ponah ckupp..wakakkaa

PuteriSatu said...

lyzz :- Berentap la kita lyzz... sapa dapat hasil dulu...muehehehe...

lyzz :- ituler aku cakap...si OS kata cukup-cukup.. penah cukup kerr...itu aku kompius tuh...