Friday, July 28, 2006

Tak Leh Update...Tensen..Tensen...

Hari ni tensen tul aku blog tak leh masuk…nak masuk main page blogger tu pun tak leh..ini plak nak update..jauhler sekali….tapi tak per la….ini semua dugaan….kena banyak sabar….pelik bin ajaib aku…aku boleh bukak blog aku melalui blog orang lain je…. Tak per la..aku sabar….sabar kan separuh dari iman..lagipun hari memang aku tak de keje sangat…. Tak per la…aku tulis dulu…nanti bila korang dah dapat baca tu..kira blog dah ok la tuh….

3 comments:

~LoVeLyZz CoRnErZz~ said...

den pun poblem gakkk....maybe internet kuttt

PuteriSatu said...

lyzz : itu aarr...sama aar kita...tapi hari ni dah ok kan..?

~LoVeLyZz CoRnErZz~ said...

haahh