Saturday, August 19, 2006

Aku dan Yon....


AKU


Sambil tengok tv…
Baring atas sofa depan tv….
Sambil makan keropok….nyum…nyum…nyum…
Dua belah kaki kat atas riba Yon…
Senangnye hati aku ek….


YON (MY HUBBY)


Sambil tengok tv…
Duduk kat sofa depan tv….
Tak makan apa-apa…
Dok urut kaki aku…sambil tangan sebelah pegang gelas berisi fresh oren sejuk (FRESH OREN TU AKU PUNYA)…
Senang tak hati Yon…muehehehhe…..


Moral of the story : TAK BAIK BULI SUAMI…mueheheh…(aku tak buli…aku cuma nak bermanja-manja sesekali..muehehhe)

15 comments:

tee said...

puterisatu,

salam. kunjungan balas...

takde salahnya manja-manja ngan Yon.. kan dah sah tu... kita pun sekali sekala ada gak wat cam tu.. he he he... mengeratkan lagi kemesraan gitu..

*kita nak link kan kat blog kita leh tak?*

PuteriSatu said...

tee : itu lerr nak bermanja kan....

- nak link kan..leh ler sesangat...dipersilakan...

Aku Bukan Bidadari said...

oit..hahaha apsal ko tak suruh urut yg len sama..apa nih mkn sambil baring buncit perut tau lah ko

PuteriSatu said...

abb : yang lain tunggu aku habis makan kopok ler....

loor ko..aku bukan makan nasi sambil baring..makan cekedis....ko tahu cekedis tak...cekedis..bukan cekodok...

Shami said...

Asalamualaikum,....salam kenal..lorrr rasa macam baca novel, cintan lak ..he..he..moga kekal bahagia suami isteri, hanya orang yg dah kawin tau nikmat dan kebahagian rumahtangga, suami dan isteri...eikk....sapa yang tak kawin lagi memang rugi ....betul tak....

Nieys said...

hai tuan rumah.. selamat berkenalan... :)

PuteriSatu said...

shami : wsalam..insyaallah kekal selamanya...betul tu..nikmatnya hanya akan dirasakan..bila kita punya ikatan perkahwinan...

nieys:hai..selamat berkenalan...

~LoVeLyZz CoRnErZz~ said...

ala..lopeh dio urut ekau..kono la ekau bg upahhh...huhuhuhu..ado makno tuh...hehehehe

PuteriSatu said...

lyzz : muehehehe...upah ape lyzz..? tak faham aku....

Ayu said...

hahaha PS.. bagusnya ko hahahaha takpaaa moga bahagia sokmo hahahaha

jerangkung said...

time nak manjer2 leh tapi kalau dah liverpool lawan mintak maap ler cik puan...wakakaka adam and ayah nak tgk bola

Syikin said...

assalamualaikum.

kunjungan balas ni.

hehe..tak pe nak manja2 ngan suami. dpt PAHALA BESAR apa.

SUNNAH NABI TU LAYAN ISTERI DENGAN BAIK..

oh ya, kalau nak tukar layout blog, lain kali, copy html yg asal dulu then paste kat word, then save. stlh tu barulah sesuka hati nak tukar itu ini kat blog tu.

PuteriSatu said...

ayu : muehehehe....

jerangkung : itu ko minta maap ngan cik puan ko ler...aku hubby aku...liverpool ke apa ke...aku tetap the 1st...mueheheh....

syikin : oo ya ke...thanks..thanks..

Yatie said...

wahh, seronok korang berdua yeeee .. aku gak yg menanggung rinduuuuu .. heheheh ..

PuteriSatu said...

yatie : weh..ko punya addres blog hilang aar....geram tul aku...ko kasi aku ko punya url ler....