Tuesday, August 08, 2006

ENJOY MY MARRIED LIFE...

Aku nk komen satu jer, setiap yang jadi ada hikmah tersembunyi yg telah tuhan tentukan untuk kita, kita sebagai manusia harus sabar dan redha setiap ketentuannya, menangisi meratapi seolah2 tak membenarkan qada dan qadar tuhan. Jadi puteri ku sayang, bersabarlah. tuhan yang menulis jalan cerita hidup kita, kita hanya melakonkan watak dan cerita ..sabar ok sayang

8:24 PM


PuteriSatu said...
Tima kasih la Tiara..aku bersyukur adanye kawan macam ko....aku harap aku akan jadi lebih kuat....

9:00 PM


Apple Pie said...
ya puteri ko kena sabar. tgk aku ni rilek je. cool je. ada rezeki ada lah. kalo belum ada rilek je la. tunggu sampai dia mari ehehehhe. dah jgn sedih2 lagi. lepas period nnti cuba lagi. :D

9:13 PM


PuteriSatu said...
apple : yer la aku try la relek cam ko...pas ni try lagi kan...iyerla..iyerla....

9:45 PM


zamdee said...
berusahalahhh!!
chaiyok chaiyok!!

kalo tak silap aku, emosi juga mempengaruhi sistem badan manusia.. lagi kita emosi, lagi badan tak stabil..

jd nyer, jgn emosi.. just enjoy ur married life 1st.. yg lain, tuhan dah tulis..

10:50 PM


PuteriSatu said...
zam : iyerla...berusahala...aku memang berusaha ni...bermati-matian nih...ko apa tahu..?

iyerla....enjoy je with my maried life kan...tul ko kata tuh... leh manja2...leh cayang bucuk-bucuk...leh gomol2 kan...emm citer ngan ko..ko apa tahu...mueheheh...

11:05 PM


Yang melekat kat hati aku....JUST ENJOY UR MARRIED LIFE... yang 1st tu aku tak berapa suka sangat so aku tak tulis ler...sebab enjoy ni bebila leh...tapi itula.. aku enjoy je kan...takyahla nak fikir-fikir dan semak2 kan otak aku nih.... apa yang penting aku bahagia dengan hubby aku...dah...habis citer...aku enjoy dengan hidup aku sekarang..yang lain tu biar tuhan yang tentukan...kan...emm tul tu...semua kata kawan2 blog aku ni betul....cuma aku ni je kekadang degil...banyak masa aku lagi...bulan ni leh try....bebila leh try...sampai berjaya kan...emm...janji aku bahagia....bahagia dengan perkahwinan ini....bahagia dengan hubby aku...hubby aku sayang sangat kat aku...apa pun...klu aku nak jadi baby...aku leh jadi baby....klu aku nak ada baby...aku buat hubby aku baby...leh gomol-gomol pipi baby bucuk kan...hubby aku pun sama....kan abang kan....mueheheheh....apapun...mungkin tuhan nak kasi aku honeymoon puas-puas dulu...maybe aku terlalu manja ngan Yon dan Yon pun terlebih-lebih manja ngan aku....tuhan nak kasi kitorang bermanja-manjaan dulu...kan...kan....

4 comments:

Ayu said...

aku setuju!!! ko kene hargai setiap masa dan peluang yg ko ada bersama Yon ko.. nanti bila sampai masanya Allah akan bagi kite peluang untuk menjadi ibu pulak.. okeh? kalo kite rasa kite sedey sgt sebab tak ade babay.. mcm mana pulak dgn org yg dah kawen 10thn? 15thn? yg belum dapat baby? dapat tak ko bayangkan perasaan dorang..

yang pasti.. bila ko dah ready and ko rasa dah sampai masanya tapi ko masih belum dikurniakan lagi.. ko ikutlah cara aku hehehe gi jumpa gynae :) okeh..

ikhlas daripada aku yg sedang gigih berusaha :)

Aku Bukan Bidadari said...

Aku period hari ni,aku sedih..sebab hehehe tak dpt bunuh org kafir muahahahahaaa

PuteriSatu said...

ayu : emmm...iyerla...iyerla...

abb : ko memang....hari2 nak membunuh jek...

zamdee said...

yeay, kredit utk aku, muahahah..

eh, kalo aku nak bunuh kapir jugak, buleh ker?? huhuhu.. buleh ar buleh ar..