Wednesday, August 02, 2006

Happy Anniversary...Genap 4 Bulan Berkahwin...Alhamdulillah...

Hari ni genap 4 bulan aku menjadi isteri pada hubby aku yang tersayang….Happy Anniversary….dalam setiap solatku…aku bermohon untuk kami kekal bahagia…sehingga akhir hayat…semoga mahligai cinta yang kami bina ini sentiasa di sirami dengan kasih sayang yang tak pernah surut….dan dalam setiap doa ku….agar kami dipermudahkan untuk mendapat zuriat yang sempurna, sihat membesar dan akan menjadi anak yang soleh dan solehah…insyaallah…dan tak pernah tidak aku mohon dariNya restu semoga mahligai cinta ini sentiasa diberkatiNya…bersulamkan keikhlasan antara kami…amin…

Dan lagu ni…memang lagu kegemaran aku dan Yon… aku masih ingat…setiap kali lagu ni diputarkan di radio…mesti kitorang akan sms…atau call…untuk sama-sama dengar…

Aku ingin menjadi mimpi indah….dalam tidurmu…
Aku ingin menjadi sesuatu…yang mungkin bisa kau rindu…
Karena langkah merapuh tanpa dirimu…ohhhh…
Karena hati telah letih…

Aku ingin menjadi sesuatu yang selalu bisa kau sentuh
Aku ingin kau tahu bahwa ku…selalu memujamu…
Tanpamu sepinya waktu merantai hati ..
Oh bayangmu seakan-akan …………

Kau seperti nyanyian dalam hatiku…
Yang memanggil rinduku padamu...
Seperti udara yang kuhela kau selalu ada…
Selalu ada….kau selalu ada...
Tanpa dirimu yang bisa membuatku tenang…
Tanpa dirimu aku merasa hilang….dan sepi….

Kau seperti nyanyian dalam hatiku
Yang memanggil rinduku padamu…….
Seperti udara yang kuhela kau selalu ada….selalu ada….dan selalu ada…
...yang selalu ada dan selalu ada ……

14 comments:

Bie said...

selamat hari ulangbulan yg ke 4...semoga bahagia sokmo...

PuteriSatu said...

bie : thanks bie...muehehe...ulangbulan ek...mueheheh...

PuteriSatu said...

bie : naper ngan blog ko tuh...dah berapa kali aku try...ko tak update ek....? update ler....

~LoVeLyZz CoRnErZz~ said...

ooo..lagu tu punggg...kegemaran den gakkkkkkkkkkk...."kau selaluuuu adaaaaaaaaaa"....

PuteriSatu said...

lyzz : itu le....apsal ko tak update blog ko....aku terjenguk-jengukler kot-kot dah update...

zamdee said...

amboi, Dealova kau..
xkuasa nyah, ekekeke..

Aku Bukan Bidadari said...

wei..its suppose monthlysary hehee.. selamat.. semoga berbahagia selama-lamanya..

masih hijau ni..perjalanan masih panjang, tetapkan niat,tetapkan hati.sentiasa berdoa agar kalian dilindungi.. :)

PuteriSatu said...

zam : benci aar ko nih...

abb : aá ijau...ijau kaler faverate aku tuh..mueehehhe

Apple Pie said...

alhamdulillah semuanya ok masa ko kat umah in law tu. selamat hari-hari anniversary ehheheheheh

Sastri said...

tahniah... selamat ulangbulan... semoga berbahagia sehingga ke akhir hayat...

PuteriSatu said...

apple : aá alhamdulillah..berkat doa korang semua..semua ok...

sastri : thanks...

~LoVeLyZz CoRnErZz~ said...

bz la..x sompek nk updatee

alinlai said...

wah dealova .... oklah selamat berulang hari :) insyaAllah bahagia sokmo

~LoVeLyZz CoRnErZz~ said...

dh update dh