Wednesday, September 20, 2006

Tak Larat....

Badan aku...rasa angin semacam...
Salah makan...atau apa...aku tak tahu...
Rasa nak muntah pun ada....
Pinggang aku...sakit....
Perut aku semacam....
Mata aku...rasa cam nak lelap jek...

Klu ini memang pembawakan budak...tak per la...aku redha dengan segala dugaan ini...kan baby...sian baby dalam peyot mama nih kan....

* Hari ni..ini je yang mampu aku update..sebab aku betul-betul tak larat...

16 comments:

Aku Bukan Bidadari said...

sabar-sabar..
kuatkan semangat..

lizazul77 said...

sabar tu kan separuh dr iman.. kalo byk sgt dugaan.. tu maknanya tuhan sayangkan kita... KIFARAH DOSA tuuueee...

PuteriSatu said...

abb : sabar ler nih....

jaja : iyerla....iyerla.....ko mesti faham apa yang aku rasa kan...

Yana said...

hmm..kuat jugak sbb boleh update blog :)..tp tue biasa la, mula2...kalau yana mmg tak larat langsung nak update n reply...no moods...

elly said...

banyak kan rehat....banyakkan makan makanan yg berkahsiat dan memberi tenaga...betul ke nasihat aku ni?hehehehe

PuteriSatu said...

yana : oo ya ke....takat ni boleh lagi la...esok lusa..wallahualam..

elly : makan pun aku tak berapa nak lalu weh...camana nak makan makanan berkhasiat...

alinlai said...

sabaq sabaq...tak larat updat suruh Yon tolong update kan ke ke ke...

~LoVeLyZz CoRnErZz~ said...

samola ngan den..raso maleh jo....wei..ko last period ari tuh brp ari buklan ha..skrg dh brp mingguuu

happyirfa said...

itu biasa berlaku pd peringkat awal pregnant..ada orang tu dah pregnant 3 bulan tapi sbb tak tahu..xde pulak alahan..bila dah tahu jer pregnant ..dan dan tu mcm benda yg dia alah..byk2 bersabar

akimanikki said...

lama tak menjenguk blog ni,
dah nak dapat baby rupanya,
tahniah dari saya,

PuteriSatu said...

alin : ye la tuh..

Lyzz : aku last period 6 Ogos... ko plak bila?

happyfira: emm tu la...kena banyak redha...alhamdulillah apa pun dugaan kan..

Aki : emm baru lagi...lum masuk 2 bulan nih...doakan segalanya selamat ya...

Apple Pie said...

tahniah puteri. sorry la baru tau ehheehhehehe. jaga diri dan kesihatan.

bestnya semua org dah pregnent..aku bila la pulak yer *sambil garu2 dagu*

Syikin said...

salam,

adatlah trimester pertama ni. doa banyak2 moga cepat hilang benda2 yg tak selesa ni.

awal2 dah sakit pinggang ni..sian pulak.

tak pe, banyakkan rehat. ini pembawaan budak, badan adik pun baru nak serasi ngan perubahan hormon. sabor ya..

~LoVeLyZz CoRnErZz~ said...

aku 23/7...ko 6/8 cam no lak doc kater dh 6 minggu...polik laaa

~LoVeLyZz CoRnErZz~ said...

eh...betulla..jarak kiter lebih kureng seminngu cam gitu la kan...

SHIEM said...

Kuatkan semangat, n jaga makan minum. makan jgn x makan... isi perut tue sket2 tapi kerap k... itu yg terbaik. Beli kurma/kismis tue utk kunyah2 kat opis k.. :D