Tuesday, September 19, 2006

Terima Kasih Semua...

ayang5008,
Sastri ,
elly,
kunci,
Shami,
Dk,
Yatie,
AnggeriQ,
Aku Bukan Bidadari,
marlinabaharom ,
Syikin,
ezatulhaq,
Ummi insyaAllah,
alinlai…

Terima kasih semua…di atas ucapan tahniah dan nasihat kalian…
Doakan semoga semuanya di dalam keredhaan allah…dan baby ni..akan lahir dengan sihat dan sempurna membesar dan menjadi anak yang soleh dan solehah…insyaallah….

* Terima kasih kawan-kawan…semuanya atas doa-doa kalian…alhamdulillah…

6 comments:

SHIEM said...

Oi..OI... asal aku x tau!! Nie yg aku nak hangin nie... :P

Watever, tahniah wei.. kan aku dah kata. Akan tiba time hang tue... hehehehe...

Yana said...

well congrates...dah peknen, baru 6 weeks kan..yana pun dah lama tak berupdate blog, so tak tau the gud news...bila due nie???mesti dalam bulan 5 kan???take care ok..

PuteriSatu said...

shiem : ko janganla marah...tak baik tau...sian kat aku...

thanks...sekarang dah tiba masa aku ya....muehehehe

yana : aá..tul la tu yana....

~LoVeLyZz CoRnErZz~ said...

ko btul2 ikut jejak langkah aku kan...hahahaha...tp aku x pi chek doc lagik

PB said...

lo..kak pb terlambat kete api la pulak.
sumer dah tahu..
apa apa pun, tahniah

jaga diri, jaga pemakanan, makanlah obimin, mkn epal satu biji satu hari

PuteriSatu said...

lyzz : haáh kan..jangkit ngan ko agaknye...apa pun..alhamdulillah...

pb : tak tinggal ketapi la kak..saya tunggu nih...epal ijau ke epal merah kak...?