Saturday, October 21, 2006

Salam Aidilfitri

Salam Aidilfitri

DIKESEMPATAN INI...
AKU INGIN MENGUCAPKAN SELAMAT HARI RAYA PADA SEMUA KENGKAWAN BLOG...
MANA TERLANJUR KATA...TERKASAR BAHASA....TERKECIL HATI...
AKU MENYUSUN SEPULUH JARI MEMOHON AMPUN DAN MAAF...

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI

9 comments:

Sastri said...

Selamat Hari Raya Puteri... Sas mohon maaf jika ada terkasar bahasa, gurauan melampau mahupun posting yg tidak menyenangkan... Semoga berbahagia di hari lebaran bersama keluarga tercinta... Hati2 semasa memandu pulang yea...

elly said...

Salamat Hari Raya....Ckp kat Yon jangan laju2 sangat drive tu..maklum ler org first time nak raya kat kampung

PuteriSatu said...

sastri : ok sesamala kita ya....

elly : muahahah..yerla nanti aku cakap kat dia....

Aku Bukan Bidadari said...

selamat hari raya..maaf zahir dan batin..

~LoVeLyZz CoRnErZz~ said...

salam lebarannn..maaf atas sgala yg ter' atau x ter' ..hehehehe...
selamat hari rayer..take care...

Yatie said...

Puteri, selamat hari raya aidilfitri .. maaf kalau ada salah and silap sepanjang kita berblog nieh .. selamat bercuti .. and semoga bergembira di hari mulia ini ...

p/s : aku gak yg kureng nak sambut raya tahun nieh ... apa tidaknya, sekadar dapat nak pegi jenjalan kat oman aje .. dah takde sapa nak diziarah pun kat dubai nieh .. uwaaaa ... ngan family aku pun sekadar beraya kat webcam aje .. ishh . iskhhh .. iskhhh ..

Syikin said...

salam,

selamat hari raya.

maaf zahir n batin terutamanya kalau ada pandangan2 n komen2 akak menyinggung perasaan Puteri ya.

happyirfa said...

hai PUTERI..SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI YANG KE 8 HARI..masih belum terlewatkan sbb kita raya sebulan..tak gitu?.seronoklah balik raya kat pahang yer?

alinlai said...

tuan puteri beraya sakan lagi ka? salam aidilfitri :)