Friday, May 08, 2009

~ Megazine Untuk Bulan Ini ~

Ini adalah megazine untuk bulan ini...baru beli..lum baca lagi ye puan-puan dan tuan-tuan...


Beli sebab ada 30 panduan lengkap bentuk dapur yang sempurna...hahaha perasan camla dapur besor amat...padahal cinonit...sekangkang kera je...wekekkeke...


Comel ya amat anak si Norjuma ni kan...tu si Aqil Razak tuh...aduhai...encem amat... teringat lak dulu masa pregnantkan Aqilah...memang berkenan sangat dengan nama Aqil tuh...dah spend nama klu boy...nama Aqil Naufal....tetiba keluar girl....so...itulah dia Aqilah Najla....huhuhhu...


10 comments:

ratna said...

wah..norjuma dah cantik

zh-ena said...

ena pun baru jea beli majalah keluarga tu..mmg ank juma yg sulung emcem la..juma dah kurus n makin cantik plak

CuTeMiUt78 said...

memang cute je kan.. oh begitu kisah nya.. tapi ok la kan.. nama aqilah pun sedap gak

shiemz said...

Aku sejak menjak nie pun ghajin beli majalah utk rumah then yg terbaru majalah apertment... huhuh... giler cantek2... agak2 tercapai x hajat aku nak bat umah cantek2 mcm tu... huhuuh

neezareef said...

mmg ensem aqil tu...suke tgk mata dia

ez said...

comelnye..

kirana said...

CANTIK !
MMG HENSEM BESAQ NNT

WAH AKAK...DOK WAT KOLEKSI MAG DECO JER LA EK...HIHI

pija5120 said...

memang best cuci mata dlm majalah, nak buat, xmampu lerr... rumah saya beli di kedah start psg kabinet mggu dpn... buat termampu je..

shafarina said...

selamat hari ibu, aqilah kasi apa ek?

a k i r a said...

Salam'alaikum Kak, melompat dari blog kawan saya pula sebab link MAMA AQILAh tu menarik perhatina :)

Kenapa? Sebab nama saya pun 'Aqilah dan nama adik comel saya pula Aqil :D

Moga Aqilah membesar menjadi Muslimah pembentuk bakal khalifah insyaAllah.

'Aqilah
Leicester, UK
http://nuraqil.iluvislam.com/