Friday, May 08, 2009

~ Aqilah Suka Meow ~

Aqilah ni sebenarnya ikut atok ngan cik ngah dia...suka kucing...kalau dengan kucing...suka sangat dia...penyayang sangat ngan kucing...ni koleksi meow Aqilah sekor lagi..huhuh..cuma yang putih ni tak la macam yang pink tu...yang pink tu memang tak boleh berenggang langsung, hilang kejap je..dah tanya...hilang kejap je nak...klu berjalan tak bawak meow pink tu..memang haru la...yang putih ni..ok la...untuk dia main-main je...




Memacamla Aqilah....

5 comments:

:: HUSNA :: said...

klu bagi aqilah kucing betol suh dia jg mesti lg seronok bdk tu..

Mama_lieya said...

wahhh..ok la tu..
mau juga dia main ngan meow...
anak mama..tak suka langsung ngan benda berbulu2 nih..
geli..
suka main keta..robot...otomen..dah ler pompuan..
tp sejak ader adik ni..ader la juga nampak dia main ngan bear2 dia tu...

Qasehku said...

Syg kucing yea sayang..kalu Qaseh syg upin hehe..bwk je laa si upin dia tue ke sna ke mari

zh-ena said...

sama mcm umairah..bila g umah wan dia..bila mkn n nampak meow jln depan dia..siap blh stop mkn n merangkak nak tangkap meow tu hehehe

CuTeMiUt78 said...

uish... tantek aarr... cute je. klu mirul ni dah habis dikerjakan