Thursday, September 17, 2009

~ Gambar Terbaru Aqilah ~

Bukan sorang..dan bukan jugak dua...dan bukan jugak tiga.. tapi lebih dari 3 orang yang buat permintaan dah rindu sangat nak tengok wajah terbaru anak dara mama nih... so... mama tunaikanlah permintaan diorang nih... maybe diorang-diorang ni dah berkenan sangat dah kat Aqilah gamaknye kan.. kot nak buat menantu ke apa ke kan...ahaks... tunggulah Aqilah besar sikit dan belajar tinggi-tinggi baru leh masuk minang ye....hiks... Ni baru lepas berbuka petang kelmarin... so..comotlah sikit... dan tolong jugak abaikan keserabutan umah mama tuh ye.. bersepah cam apa je....
Harap semua berpuashati...


hai Auntie-auntie semua...


Sayang auntie-auntie yang selalu datang blog mama Qilah nih...


Ni Qilah wat muka untuk auntie-auntie...hiks..


Ni senyuman paling sweet jugak untuk auntie-auntie....


Pastu...Qilah gelak besar....nampak semua gigi....


Dahla mama...cukup..cukup... Qilah malu aar...


Ok auntie semua...
Selamat Hari Raya....
Maaf Zahir dan Batin
Dari Aqilah juga mama dan papa...

9 comments:

mummy_ayu said...

ala dah besar dah anak dara awak..tak sabar nak tengok qilah posing ngan baju raya...selamat hari raya ye...

gee ryder said...

qilah makin debab..geram tgk hehe

EIJAM'S FAMILY said...

huhuhu lebar yerk senyum si aqilah nie.. kak amik card raya kat blog saya na...

MRS. K said...

slamat ari raya kak!!

mama tisya said...

aqilah potong rambut pendek ke tu??lain la muka die..kalo dk sebelah tisya ni sure mcm kakak & adik kot...bila la tisya nk tembam skit...

DYLA said...

comel giler!

dah nmpak dah ada iras aka sket2 ni..

SLAMAT HARI RAYA!

alfa juliet said...

comel!!

ai said...

Muka dia cam rossa plak.. :) sweet!

yantz-yeem said...

salam aidilfitri gaks dari kami...yantz-yeem & aqil...