Thursday, September 17, 2009

~ Tambahan Barang Raya Aqilah ~

Dah lama nak cari seluar tidur untuk Aqilah... memandangkan seluar ngan baju tidur Aqilah pun dah banyak yang sendat-sendat... kebetulan Aqilah banyak t-shirt lengan panjang.. so leh pakai memalam t-shirt ngan seluar nih.... Hari tu tengok ofismate ada beli untuk anak dia seluar panjang Old Navy... cantik plak... dok berkira-kira klu gi Maju Junction teringin nak terjah F.O.S... sebab kat situ ada jual seluar cecantik tuh... dan hari ni mama ke Maju Junction... sempatla rembat 4 helai... nasib Perempuan Nih nak temankan dan tolong pilihkan...
maklumla lunch time cuma 60 minit sajork...


Ni je yang mama sempat rembat.... 2 helai RM16 mama
ambik 4 helai so RM32.. boleh pakai dimalam-malam raya...hahahhaha...




Ni plak kemeja t Old Navy gak... murah je RM17.00




Singgah Sinma beli accesories rambut Aqilah untuk raya...


Singgah Lovely Lace beli stokin Aqilah... mahal RM15.90.. tapi sebab dah tak
de kedai lain jual stokin... mama rembat jekla... dalam hati ngomel-ngomel
gak mahal...ahaks.... ok..itu aje tambahan barangan raya Aqilah...

6 comments:

MRS. K said...

hadif pon ada sluar oldnavy tu..
bli kat FOS midvaley

EIJAM'S FAMILY said...

cantik.. sesuai utk si aqilah

mummy_ayu said...

au pun nak cari stokin for ian n iris plus getah rambut untuk iris..cantik gak stokin lovely lace tu...nak cari gak la..

viruspadu said...

Selamat hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir Batin

Dari
Jemah, Laloque, Cica dan Anoi

IMCurtain said...

Selamat Hari Raya Aidifitri dan Selamat Bercuti dari IMCurtain.com . Berhati-hati di jalan raya.

p/s: Kami ingin menjemput anda semua menyertai komuniti blogger kami di Malaysian Blogger Community

MarlissaMusa said...

hi akak,
selamat menyambut aidilfitri...mohon maaf zahir dan batin sekiranya ader yang terasa di hati..Semoga sambutan lebaran tahun ini memberi kegembiraan..InsyaAllah :)

kem salam aqilah comey!