Wednesday, November 24, 2010

Mama Teringin...Korang Tak Teringin Ke...????



Teringin sungguh nak try pakai Olay... sekarang ada Olay Regenerist  ngan Olay White Radiance... Sejak pregnant ni.. kulit muka memang tak sekata sungguh.. keringlah.. apalah... kulit kering nanti mesti cepat berkedut kan... uwaaaa... ingat lepas bersalin dan berpantang nih... nak try Olay ni lah... ingat nak all out jaga muka... hahahah sempat ke kamu Mama Aqilah oi.... huhuhuh... silap-silap.. nak tengok cermin pun ntah sempat ke tak... gegegegge.. tak per.. belum cuba belum tahu kan... memang teringin sangat nak beli.. klu beli satu dulu pun ok kot kan... try yang ni dulu:-

Micro Sculpting Serum

Pastu nanti baru la beli yang lelain tuh... tunggu pas pantangla kot nak meng`oter' muka .. time pantang kita oter badan dulula kasi selim melim... kan..kan... hish.. tak sabar tul nak tunggu cuti bersalin nih.. ahaks.. memang tak sabar nih... dok umah 2 bulan jaga anak tuh... klu ada rezeki baby keluar Januari 2011... 3 bulan dok umah jaga anak... aduhai.. syorga..syorga...

5 comments:

ikan emas said...

eh ??

ni kempen nuffnang ke?

masa cuti 3 bulan nanti mesti muka dah licin cantik sb tak kuar rumah.

BIONIC WOMEN said...

tengok packaging olay tu memang menggugat kalbu kan, nampak macam hebat jer..hehehehe
tapi dulu saya x sesuai pakai olay, berminyak. skang x tau ler plak..dah advanced formula..

Bonda Mawar said...

kalo dah namanya dalam pantang,sure la nak emphasize badan dulu,barula muka..den pun pk gitu..
good idea la..leh try2 nanti :D

A.I said...

tingin sangat yg white radiance tu. tp mahaiiiii..hohoho.

eLYies said...

pas ni muka kak put3 sentiasa muda..hehehe

doa-doa la bb kuar januari..hahaha..cuti lama tuuuuuuuuuu