Monday, November 22, 2010

Last Day Dutch Lady Contest

Mama bukan penggemar susu... tapi Aqilah ngan Papa Aqilah memang penggemar tegar susu... mama klu susu coklat bolehla masuk kat tekak ni... selain tu memang tak leh...  Sekarang Dutch Lady dah keluarkan bermacam jenis susu... mama selalu beli susu coklat Dutch Lady... Dan Aqilah dah tentu susu kaler pink nih...

" Best aarr mama susu nih.. Qilah suka...."

Satu hari pun Aqilah boleh habis... sekarang Dutch Lady ada buat satu contest yang sangat menarik.. rugi kalu u all semua tak join... hadiahnya sangat lumayan... u all klik kat Dutch Lady Contest 
lepas u all klik LIKE... u all klik la kat tab CONTEST... pehtu jawab je soklan senang kat situ... pehtu untuk keterangan lebih lanjut u all klik aje kat Dutch Lady Contest tu.. semua dia dah explain siap... so.. selamat ber Contest ye u all.. memana yang suka join contest.. leh try contest Dutch Lady ni plak... tapi perlu diingat.. hari ini adalah last day untuk contest ini.. so u all masih sempat lagi untuk join.. mana tahu rezeki di saat akhirkan...

3 comments:

Elin said...

wah..bestnyer qilah masuk contest ni..wina pun ada gmbr minum dutch lady kid tu...nk try tgk lah..

gud luck qilah..

eLYies said...

aqila ngan aqil mmg suka beno air coklat ni....

alfa juliet said...

memang dengar gak mcm2 susu dutch lady skang