Wednesday, April 17, 2013

Ramalanku Benar Belaka - Zarul Umbrella

Semalam citer artis.. ri ni pun I nak citer pasal artis... hehehe...
Hari tu masa tengok ABPBH 12 kan ada persembahan medley 13 minit untuk artis rock tahun 90an...
Antara Amir Ukay, Ayai Ilusi, Bagio Damasutra.. dan Zarul Umbrella...
Antara keempat2 artis tu..dah tentu la saya paling excited nak tengok Zarul Umbrella..
Walaupun saya memang follow dia punya blog and FB.. tapi still excited nak dengar dia nyanyi live.. 
Adakah suara dia power macam zaman2 90an dulu jugak ke... kan..
Dan.. memang terbuktilah... suara dia memang still mcm dulu...
Dan yg pasti.. dia memang hensem lah kan.... ahak...
Sesiapa yang selalu baca blog dia maybe tak terkejut sangat.. 
Tengok ada sedikit perubahan... lain-lain dia maintain cam dulu...
Handsome! (Maybe saya still suka dia zaman 90an dulu dari sekarang kott...)
Hahahaha....tak de kene mengena occay... 

 Handsome kan.. I suka.. u oll tak suka? i peduli hapaa kann..? ahak!

Zarul dengan Wife dia... :) 
Sesapa baca blog dia tahu kot yang ini adalah perkahwinan ke-2 Zarul..
Perkahwinan pertama bertahan sehingga tahun 2002...
2009 dia berkahwin dengan isteri dia yang gambar di atas...
Sesiapa peminat Zarul Umbrella dan nak tahu cerita terkini beliau boleh follow blog dia..
Saya dah lama follow...
Dia antara artis yang aktif berblog...

Kau memilih diriku...
Di atas dasar apa...
Apakah kerna cinta....
Atau...pelepas sepi cuma....

Best.. tetiba teringat kat Zarul Umbrella pulak.. teeettt....
Nak pi cari kat utube lah live dia nyanyi kat ABPBH 12 ri tu...
Sekian. By
:)



3 comments:

~aYu~ said...

sy pun dah lama follow blog dia.. tula still maintain je dia kan..

~NuRuLhasLinDa binti ZoLkeRnaiN~ said...

Ramalanku benar belaka..tak jemu dengar lagu dia :)

Irfa said...

selalu jumpa dia dgn full uniform cabin crew.dia mmg tak berubah dr dulu..tetap awet muda ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...