Wednesday, July 19, 2006

Bakal Pengantin...Weding Of The Year 2006...






APA PUN... KITA DOAKAN YANG TERBAIK...
SEMOGA BAHAGIA DAN KEKAL SEHINGGA KE AKHIR HAYAT...

19 comments:

lizazul77 said...

Slalu aku tgj kalau siti perform atas pentas, dia nampak neutral dan bersahaja... semalam.. buat pertama kalinya aku tgk Siti nampak nervous depan org ramai... kalau korang perati btol-btol, bila nak bercakap mesti sebelah tangan dia akan letak kat dada... maybe nak meredakan gemuruh di dalam..... :) Anyway, kita sebagai org luar.. tak berhak berkata apa0-apa... Siti dah buat pilihan... tugas kita cuma berdoa semoga pilihan Siti adalah yg terbaik.. semoga dia dan Dato' K berbahagia dan berkekalan selamanya... Amin........

PuteriSatu said...

liza : emmm...betul..kita doakan yang terbaik je untuk dia....

Bie said...

semoga Siti berbahagia di samping pilihan hatinya...

PuteriSatu said...

bie :..tul tu bie...

PuteriSatu said...

bie : naper tak update blog....

Ayu said...

semoga dia bahagia..aminnn

Moon® said...

Semoga siti berbahagia hendaknya... lepas ni tak de lah rahsia lagi.

Hehehe.. memang dekat bangat ler rumah kita. Nanti aku gi nengok rumah ko ye...

PuteriSatu said...

ayu: aĆ” tul tu..semoga bahagia..

moon : looor ya ke moon...umah ko plak mana satu...? jalan kempas tu jugak ke..?

~LoVeLyZz CoRnErZz~ said...

ermmmmmmmmmm

ontahsapo said...

rugi kah siti...?

PuteriSatu said...

lyzz : emmm

OS : Untungnya Dato'K....

Apple Pie said...

sukurlah tiada lagi rahsia. semoga mereka bahgia..amin :D

Moon® said...

Rumah aku dalam sikit je... tapi mmg hari2 lalu situ. Keciknya dunia kan..

Sastri said...

Salam kenal Puteri... Sas baru dapat carik link Puteri nih...

Harap2 dia bahagia ke anak cucu dgn pilihannya itu...

PuteriSatu said...

aple : tul tu..semoga bahagia...

moon : iyerla kan....oo ko kat dalam sikit ek...

sastri : salam perkenalan...

zamdee said...

giler ar, byk entry pasal minah nie.. ternyata ko peminat dia..
chaiyok chaiyok..

Aku Bukan Bidadari said...

dia minat atok K pasal misai ..

err jgn mare aku yer.. ikhlas dari hati aku..

err lagi satu betui ke atok K ni dh pernah kawin 3 kali..and si MEK ET ni bakal bini dia yang keempat..walauweh.. dapat anak dara kaw kaw...

sian TZ..ibu kepada 4 orang anak..

err..apa perasaan kalian sebagai isteri? tak rasa apa 2 ke? tak kisah ke?

PuteriSatu said...

zam : no komen aar...muehehe..

abb : itu ler..apapun doakan jer la kebahagiaan diorang..tapi kat email dah bersepah tunjuk gambar kehidupan dato'k ni....anak2 dia memang daring ngan pompuan...aduhai ct...kesianyya la...

Sani Rahman said...

cayalah Datuk... baik punya new city... Datuk mmg hebat! Apa2 pun tima kasih kad jemputan tu.. :)