Monday, August 27, 2007

Cerita Sabtu Ahad...



Sabtu

Kebetulan Sabtu tak de apa buat kat umah..aku ngan Aqilah ikut Cik Ngah Aqilah pegi shoping kat Ampang Point…alhamdulillah Aqilah baik je…time dia nyusu n bila dia ngantuk je dia meragam…act aku suka beli baju Outlet Brand kat Ampang Point tuh…selain dari murah…banyak pilihan…dan dekat ngan rumah… tak payah mengadap jem kat tengah2 town tuh…tapi ni bukan baju raya…baju suka-suka…pakai hari-hari…baju raya lum beli lagi... tunggu next month...nanti Aqilah cepat besar...tak reti nak agakkan baju dia plak..raya masih ada masa lagi...sebab klu beli baju Aqilah dah tentu yang ready made...klu nak buat baju kurung pun..dia kecik sangat lagi rasanye...klu nak buat jugak...mak aku ada...tak de masalah...

1 comment:

iza said...

cute-cutenya baju aqilah ni!