Monday, October 22, 2007

Aqilah Sebelum Raya dan Di Hari Raya....

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

HAI SEMUA...QILAH DAH SAMPAI KG....DAH SAMPAI UMAH ATOK QILAH...BESH..BESH...QILAH PUN LEH DRIVE CAM PAPA QILAH....

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

8 comments:

mimie said...

ambooi.....cantik nye menantu aunty ni pakai baju kurung .cute sgt . tp cam berpakat plak ye sbb mimie sekeluarga pun pakai baju kaler ijau muda masa hari ghaye pertama tu . tp mmg qilah comey sgt pakai baju kurung tu tau .

Mummy Rizq said...

aloo.... cutent=ya aqilah. yang paling geram part mata tu.. galak sungguh! tak meragam ker dia travel jejauh?

PuteriSatu said...

MIMIE : thanks la mie...bebudak mang comey-comey belaka...oo ijau gak ye..mana gambar leh tengok..dari dulu akak mintak blog ke fotopages ke...tak dikasi gak...

mar : galak ye...alhamdulillah...dia tak meragam pun...tergedik2 lagi ye bila baru sampai tuh...tapi tak jauh mana pun mar...2 jam je dah sampai kg aku dah...

Anonymous said...

akak..!!
aqilah mmg kena pakai baju hijau ngan pink..naik seri la.....!!!!

watashi,hana ni mo nai

PuteriSatu said...

watashi : ya ke...wah naik seri cam pengantin plak anak dara akak iteewww....hehehehe

~LoVeLyZz CoRnErZz~ said...

x wat open house kerr

PuteriSatu said...

ZU ...open house tak buat kot..tapi umah aku tuh sentiasa open untuk sesape yang nak datang...nak datang sms je aku...lehla aku masak sesikit..mee kari ke...laksa ke...mee sup ke...kuah kacang ke..nasi impit ke...lemang minta ampunla ye.beli leh la...mueheheh

~LoVeLyZz CoRnErZz~ said...

lerr...alang2 msak..wat jek la open house...