Thursday, October 25, 2007

Muka Aqilah Sambut Papa Balik Keje...

Dah habis citer raya...ni citer pasal Aqilah lepas raya pulak muahhaha..act dah tak de citer..so kita snap je gambar aqilah selepas raya...perangai Aqilah ni...pelik sikit...selalu tiap petang klu papa dia baru balik keje...mesti muka dia tercengang-cengang sikit...tak tahu naper...maybe dia heran kot...naper papa dia tetiba petang baru muncul...ha cam ni la muka dia tetiap petang....

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Ni time papa dia mula-mula sampai...Assalamulaikum....papa dia beri salam...

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Papa dia tegur dia...Hai sayang papa buat ape...?...muka dia dah start tercengang dah...

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Pastu..muka dia dah cam nak tersengih dah...and....lastly...

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Dia pun tegur dalam bahasa dia...sambil tergedik...gedik...cam tu la hari-hari aksi Aqilah bila papa dia baru sampai dari ofis..klu papa dia lambat sikit dukung...mesti bibir dia tercebik...nak nangis la tuh...cam merajuk...orang tu baru nak cuci tangan..nak salin baju..dia dah jerit...mintak dukung....aqilah..aqilah...sayang mama dan papa...

10 comments:

~LoVeLyZz CoRnErZz~ said...

ERMM...ingatkan muka same td..upernyer perati balik..lain2 riaksi

PuteriSatu said...

zu : AÁ..LAIN-LAIN...weh..bila nak datang umah aku..leh temukan si afif ngan aqilah..aku nak tengok gak si tembam tu live...

~LoVeLyZz CoRnErZz~ said...

ko set la date...wat la open house ker...ramai skit leh jumpo..hehehehe..leh gak aku merasa laksa hangg,...huhuhuhu..

PuteriSatu said...

zu : aku klu wat..tak jemput ramai sangat..mana yang rapat jekla....tak larat la nak masak bebanyak kat umah akumana ada periuk besar ..wekekek..

zarena heeney said...

thanks kak sudi singgah kat blog ena..

comel btl anak akak..lebat btl rambut anak akak tu..hitam plak tu..muka aqilah nampak mcm ikut muka akak lah

lindosh said...

rambut dia lebat laa.. cantek

PuteriSatu said...

ena : ya ke...tapi tak ramai yang kata...qilah cam muka akak..ramai yang kata cam muka papa dia....muehehhe...

lindosh :rambut aqilah mang lebat dari lahir....

~LoVeLyZz CoRnErZz~ said...

kalau ko nk ajak ramai wat kduri trus...hehehhe...mmg ler ajak mn yg rapatt..
psst>> meebo aku poblem arr...

PuteriSatu said...

zu : mana yang rapat tu sedara mara aku jekla..kengkawan tuh...takla kot..huhuu..tapi nak datang umah aku...datang je...anytime..tapi kena inform awalla..lehla aku masak apa yg patut ...klu main serbu je..alamat makan biskut raya jekla....

~wan hidayat~ said...

Salam ziarah blog..."hafiy anuar"...new baby born akak sitiLina ada dalam chronicle ketika berumur 15 hari dan 17 hari...atas permintaan kak Siti...check it Out!!!