Thursday, April 17, 2008

Gambar-Gambarnya Aqilah..

Photobucket

Photobucket

Gambar Aqilah mlm tadi ngan mlm kelmarin...u all teka kul berapa ni..? Ni kul 2.30 pagi...2.30 PAGI ok...dia bangun untuk tengok citer kartun kat chanel disney ... aduhai sayang mama...mama ngan papa punya la ngantuk...tapi terpaksa la layan gak...nak wat camana....kelakar kan...aksi yang sama...sebab dia suka dok kat kerusi yang atok dia selalu dok tengok tv..eksyen lak tu posing dia...sayang mama...dok elok-elok k..nanti jatuh...u all rasa berapa lama je dia dok diam kat atas kerusi tu...act...selama 5 saat je..pehtu..nak berdiri la..nak terjun la..memacam aksi dia...aduhai sayang mama...

Photobucket

Kelakar kan...act spek ni tak de power pun...sebok nak sangat pakai kan...kitorang pakaikan...elok je Aqilah diam tak bergerak...nak suh snap gambar la tu...u all tengokla...dia buat gaya plak...aduhai...sabar jekla..

Photobucket

U all tengok..ni gambar Aqilah menakal...mementang dia berdiri baru nak tegap...dia dah eksyen...eksyen cam orang dah berjalan....

Photobucket

Yang ni plak gambar dia pepagi...sian...nak tunggu gak mama bersiap...sian anak mama ya nak...

Photobucket

Yang ni gambar Aqilah ngaco mama dia panaskan enjin keta pepagi...diapun menyebok sama...

Act...aku lepas geram sebab 2-3 hari tak sempat upload gambar Aqilah...so hari ni aku upload segala gala gambar aqilah...lalalala...best...Act banyak lagi gambar Aqilah yang 2-3 hari ni tak sempat nak upload & edit...later-later la ya...tunggu mama aqilah ada masa free lagi...nanti kita upload lagi ye...

36 comments:

PuteriSatu said...

haja said...
ada styleee la...hehe...sgt pndai ye tgk kartun2 dah...ada geng lah cmni..heheh

2:13 PM

cendawanintim said...
nampak sangat genius laaa....ada potensi nak jadi prof nih...

2:10 PM


haja said...
makkk oii...very clever la aqilah ni...klau dihah aihh abis cermin mato den dia nk kejekan...

2:12 PM

PuteriSatu said...

sory..mama aqilah terpaksa delete entry yang terdahulu sebab mama aqilah combindkan entry tu semua ye..so komen dari haja n cendawanintim..mama aqilah paste kat entry yang terbaru ni aje ye..

kirana said...

apa ke hal dia tiba2 bgn 230 pagi tgk kartun tu...aduhaiiii aqilah..
cian mama dia nk tido :p

mcm2 keletah kan anak2 kite ni..masa2 ni la sonok melayan...

Aleeya said...

aqilah tahan mata dia yer
semata2 nak tengok katun ekk hehe

fealize_eleanoer said...

comei nye die... :D

PuteriSatu said...

wiena ~ aih tak tahu nak katala...tetiba bangun tengah malam lak 2 malam berturut2...adeeeh....

PuteriSatu said...

leeya ~ itula pasal....saje la tu..

PuteriSatu said...

F_E ~ tima kacey!

*SiRibenMerah said...

Ya Allah..
neh model remaja ke model baby neh??

dasat je pose neh..
kalah I tau..
trus letak jawatan le camneh..
hahaha..

mama, pos aqilah meh kat i kejap muleh x??

gerammmmmmm~

Mak Su said...

budak2 memang tak reti dok diam ek, 5 saat tu pun kira dah habih canggihlah tu...hehehe, geram tgk gg dia

~LoVeLyZz CoRnErZz~ said...

dh beso nmpknyer ank dara ko ni kann...

Ct eLLy said...

gambar yg pakai cermin mata tu mcm cikgu bedah la! ..

PuteriSatu said...

SRM ~ huhuhu...dia klu bab bergaya depan kamera no.1 la tuh....

PuteriSatu said...

mak su ~ itu paling lama la tuh 5 saat...

PuteriSatu said...

zu ~ kecik sikit je pada anak ko kan....

PuteriSatu said...

ct elly ~ ya ke...wekekekek...jadi teacher la tu dah besar nanti kot...ikut SRM kan....

nanonano said...

uit kecik2 gtu lg dah reti nk mitak2 tgk katun erk?
huhu..
bijak budak ni..
:p

IdaShah said...

santai jer duduk sambil tgk tv. aktif n cergas aqilah ni

PuteriSatu said...

nano ~ huuhu..itula pasal..mlm tadi berebut ngan mama dia...kul 2 pagi...mama dia nak tengok ulangan tragedi oktober kat astro prima...anak dia nak tengok chanel disney...huhuhu....

PuteriSatu said...

ida ~ itula pasal...so far dia mang aktiv dan cergas la....insyaallah janji sihat kan...

viruspadu said...

akak saya suka la gambar aqilah pakai spek tu cute sgt tau

mummysyafie said...

besar kan mata hitam aqilah

kalau orang cina suke sangat mata budak bulat n yang kaler hitam tu besar..sbb murah rezeki..

PuteriSatu said...

V.P ~ ya ke...ala bebudak mah..seme cute n comel2 je...

PuteriSatu said...

momy shafie ~ ya ke...harap-harap cam tu la kan...

Ceera said...

bukan main lagi budak cinonet nie posing ye... ikut sapa eks?

PuteriSatu said...

CEERA ~ ikut auntie? atau akak ni?? akak la ek..bodek sikit..ikut akak ceera aar...huhuhu...

green apple said...

hoihhh, sama la ngan redza.
terjaga kol 4am terus nak bukak tv, siap mengamuk nak tengok Tom n Jerry. Mana pulak aku nak picit punat bagi kuar Tom N Jerry pagi2 buta ni.

Hana-Ni-Mo-Nai2 said...

wahhhh...mmg puas layan pic aqilah kali ni kakkkk

comeyyy

ShaLinZz85 said...

giginya cumel la akak :0

PuteriSatu said...

G.A ~ ya ke...? redza suka tom n jery ye...? tension je kan ..mata kita ngantuk..mata dia segar..adeeh

PuteriSatu said...

watashi ~ puas ek..? ok...itula yang akak mahukan...

nasazfrog... said...

comel sgt la dia,,,, mama dia rajin ambik gambo gelagat aqilah yer,,, anak mama la kata kan.. :)

PuteriSatu said...

shalin ~ ya ke...kecit je kan..

Mommy Lily said...

wahh lebatnya rambut aqilah yee...geram saya tengok..

lily nye rambut nipis aje..pakai minyak rambut ke kak..?

PuteriSatu said...

momy lily ~ baby oil tu je momy lily....

wan said...

shangat shumel la aqilah ni....

kita kan, kalau anak bangun 2 pagi nak tengok tv, suruh buka sendiri je. mesti dia tamoh dok tengok tv sensorang.. jadinya dia tido.

huhuhu