Monday, April 28, 2008

Speknya Aqilah...

Weekend baru ni we all balik umah MIL kat Sepang...act kat sana...panas...ntah camana...papa Aqilah bagi idea nak belikan Aqilah spek...kelakar kan...tapi ikutkan ajela...mama aqilah kata...aqilah kecik sangat lagi nak pakaikan spek...tapi papa Aqilah degil...so sukati dia la kan...petang jumaat tu kitorang pegi Spectrum Mall kat Ampang untuk usha-usha spec...dan inilah yang kitorang berkenan...so bolehla bergambar anak beranak ngan spec plak pas nih...nantila mama Aqilah dloadkan gambar anak beranak pakai spek nanti...ok..act aqilah suka bila kita nak pakaikan dia diam je..cam tahankan je muka dia...n then bila dah pakai tu..tak bergerak tau...diam je..cam takut je spec tu jatuh...dia pun cam heran kot..naper leh jadi gelap sikit bila pakai benda alah tuh....kelakar sangat tengok....so..inilah gambarnya...gambar ni dari kamera hphone jek...kelakar kan..?

Photobucket

21 comments:

Intan Rosnitta said...

Lebih besar spek drpd muka Aqilah...huhu

btw, aqilah tetap comel dgn speknya ituuuuuuuu ;)

~LoVeLyZz CoRnErZz~ said...

dia x tgallkan ke spek tuhh...afif skrg..topi mmg x lamo la pkai..kjap je tanggal..spek x tau lerr...tggal kan spek org..sukerla diaa..

oli_ole said...

cute!
bagusnya aqilah tak cabut spek...
kalu asha dah patahkan...

nasazfrog... said...

alorlorlor,,, nak pakai spek mata pulaks.... comey tuh...

haja said...

sgt cute okeh...sgt geram tgk aqilahhh ni...

Aleeya said...

fewitttttttttt!!!!

nak ngorat bleyyyyy

kiyutnyeee anak dara ni berspek mata

cendawanintim said...

comey la aqilah ngan spek itewww....

pheewwwitttt...

Kaklong Syikin said...

salam,

amboi..berspek bagai. untung aqilah dpt ayah rajin wat benda2 camni :).

viruspadu said...

fuh dah macam pancasitara dah ni...

taraguca taragucacaca

Nurul a.k.a Riko said...

phewitttt...cumil ler Aqilah nie. Auntie riko pinjam spek mata bulih ker?..he..he..

PuteriSatu said...

intan ~ hehehe

zu ~ samala...aqilah pun tengok mood gak...

IdaShah said...

hahaha... aqilah cam awek 60an lak. jom menari twist!

PuteriSatu said...

oli ~ ok je dia....tapi bila lelama dia rimas kot..dia cabutkan gak..

PuteriSatu said...

nasa ~ heheh...comel...

PuteriSatu said...

haja ~ geram tak pe....

PuteriSatu said...

leeya ~ bolehla nak ngorat..tapi auntie leeya tak de anak teruna aar...tapi tak per..leh qila kawan ngan damia...kan...

PuteriSatu said...

cendawanintim ~ pheewwwiiit...

PuteriSatu said...

kak long ~ hehehe...papa dia ada je idea...kelakar tengok...kan..

PuteriSatu said...

VP ~ jom ajak nica sekali...kita twist...

PuteriSatu said...

aunti riko ~ boleh..mai la datang jumpa aqilah...

PuteriSatu said...

ida ~ jom ...panggil khayra sekali...