Monday, July 14, 2008

Aiskrimnya Plak....

Dah habis makan....Jom Pa...kita cari aiskrim lak...menambahkan berat badan mama lagi...huhuhu...adeehh...time makan tak hengat..dah makan baru rasa diri dah berat sangat....papa..tolong mama...dan gumukz...huhuh....

Photobucket

Sedapnyee tak hengat...

Photobucket

Pa...papa makan ngan Aqilah...mama makan sensorang ye....Act..mama tak nak kasi aqilah makan aiskrim...tapi u all tengokla papa dia kasi...eeiii geram jer....Aqilah baru baik selsema n demam...but what to do kan....dah papa nak kasi...kasilaa...

Photobucket

U all tengokla....comot ya rabbi...aduhai...itu baru tunjuk sikit comotnya...gaun dia..habis kene aiskrim..sampai kasut pun kena...adoihai..

8 comments:

Ceera said...

hehehe.. takpe, papa sayang mama jugak tu.. =P

PuteriSatu said...

ceera ~ harusla kena sayang kan...kan..kan..

nuarliesya said...

wahhh cedap nyer tgk ice cream mama Aqilah nie...TERingin plak posa2 nie...alah dah comot lah baby Aqislah nie..camnielah bapak2 anak..kita mmg planning tak nak bagi anak2 makan bnda2 cam nie tapi diaorg hentam jer janji anak tak nangis...kalau batuk ker selsema ker barulah nak risau kan...

mama ranggie said...

papa tu x sanggup tgk aqilah merengek nak eskrim kan?

PuteriSatu said...

nuarliesya ~ batuk selsema..kita gak yang susah kan...

MR ~ itula pasal....

Kebod's Family said...

bebudak memang selalu kena selsema ngan demam... klu tak bagi makan aiskrim pun akan kena gak... proses tumbesaran la katakan... tu yg papa pun bagi jerk... sikit2 tak per...

izman said...

ala sikit2 apa salahnya. nama lagi budak2. anak2 akupun sama.

apsal semua emak satu species je; serba tak boleh.

Aleeya said...

uikssss dah pandai makan eskrem qilah yer, dah besar dia....he he comot2 pon, qilah tetap comel okehhh