Saturday, November 15, 2008

Jeansnya Mama...


Jom pa...kita gi cari jeans..



Mama punya jeans dah lama sangat tak berganti baru...so...kebetulan 2 hari lepas ada BUM Equipment ada sale kat ruang legar Ampang Point tu, walaupun dah tetengah bulan ni...wallet pun dah nipis...tapi gagahkan gakla beli...coz memang murah ya amat...sampai 70% diskaun...yang rege RM100 jadi RM25 je...yang rege 80 jadi RM18 je...apa yang pasti seme baju seluar bawah RM50...mama sempat capai T-Shirt long sleev 2 helai untuk mama dan 1 jeans untuk mama....satu slack tuk papa...tuh je... Yang hazab sengsaranya time Q kat fitting room tu la...adoi...beratur...mula we all ingat nak masuk sekali 3 beranak...hiks..wat lawak tul..kan...pehtu..papa dok bisik..hish malu kat orang la...lawak antarabangsa tul la...yerla dah ramai sangat orang dok beratur kan...dahla papa tak sempat nak beratur dok handle aqilah yang berlari tak hengat tuh...bis...takkan mama keluar...tetiba dia nak masukkan...last papa nyer slack tak cuba2 je...terus beli..nasib ok...


Aqilah dah start nak meronta dah dok dalam stroller dia...




Ni 2 lai t-shirt tuk mama gak...hiks...


Yang ni baru tuk papa...slack sajork...


Ni jeans tuk mama...cantik n lembut..dah lama mama cari jeans kaler cenggini..tapi yang frustnye...size mama dah bertambah banyak...adoi..susah hati tulla...

13 comments:

CuTeMiUt78 said...

wah.. ni gila2 punya sale ni.. sampai 70% best tu.. klu dah ramai org.. susah gak nak cuba kan.. sib baik muat

Eita said...

wahhh akak kat ampang point tu ke?
balik singgah ni
ada lagi ke..
lama tak bli tshirt baru..

DYLA said...

amboi kak nyempat lg nak shopping jeans ni....siap tshirt skali ni...

Tukang cerita said...

Wahhhh...shopping sakan....

nono said...

salam,

wah...jelesnye nengok mama sopink!! huhuhuhu...jeles!!!jeles!!hihihi

cendawanintim said...

yeayyyyy, pehni buleh gi jenjalan ngan jeans baru..

gee ryder said...

erm ckp psl jeans..dh lama gak xbeli jeans ni..

JIVEBUMZ said...

bestnya mama.. saya pun suka shopin jugakkkk..hee

azreen said...

wah sempat lagi ek akak shopping...lps ni bleh melaram ngan jean baru...hehehe

dakgilachoc a.k.a nani said...

wah sale smpi 70%..smpi bila tu kak..harus terjah ni...cantik jeans akak pilih tu..=P

Khas Lysha said...

bestnyer shopping jeans branded n murah.. boleh meroyan kalo g ni..

~LoVeLyZz CoRnErZz~ said...

murah tuhh

ILA said...

Puteri!!
sila slimkan dulu perut tu..hihikkk:p

actually pakai jeans ni ,klihatan simple dan bebas. rasa mcm rugged pun ada;)