Monday, December 22, 2008

~ Aqilahnya Sunglase ~


Ok..yang ni sunglase paling terbaru... Cantik taaaak...?????


Ni sunglase yang kedua papa Aqilah beli...Mama suka spek ni dari yang lelain...pink...sweet je...






Ni sunglase yang first beli..ntah apa2 je kan...


Ni spek Cik Ngah Aqilah...pinjam tuk posing....

Yang mana satu paaaaling sesuai...? ntahla kenapa papa Aqilah memangla suka sangat belikan Aqilah sunglases ni...mama tak de la teruja sangat nak membeli...tapi papa Aqilah suka belikan....atas tu gambar-gambar Aqilah dengan sunglase dia...yang kaler hitam kat bawah sekali...adalah koleksi sunglase Aqilah yang terbaru...pada mama..mama suka yang kaler pink tuh lagi...nampak sweet....mama ingat sunglase bebudak ni murah je..takat seploh henggit..rupaya 2-3 puluh henggit jugak harganya.... tapi tuhla...beli sunglase kat Aqilah ni berbaloi...sebab dia memang suka memakai...kekadang kita je yang segan bila dia pakai tak peduli tempat..tak peduli siang malam....hiks...maybe sebab tu kot papa dia dok asyik belikan aqilah sunglase kot...

25 comments:

dakgilachoc a.k.a nani said...

kita suka yg 1st tu mama...walaupun itam tp nmpk montel sgt pp aqilah bila pakai...yg pink tu cantik gak...look so sweet...wah anak dara ni suka melaram spek erk..:)

:iBuAfiQah: said...

irnie suka spek mata yg 1st tuh..
nmpak matangnya aqilah..

yg 2nd comel gak..so pinky!

Iz-aNn said...

leh pinjam sunglases tu dak...
mot pun tak pernah beli ni...hehehe...

YanDarwisy said...

Amboi...bukan main lagi 2 beranak ni. Bergaya sakan nampak.

ummumishkah said...

comelnya si kecil bersunglass!
Dua-dua pun cantek hitam dan pink.

Intanaziela said...

semua comey... aqilah sesuwai pakai sun glass ler...

DYLA said...

dyla suka yg 1st yg atas skali.....

paris hilton pun kalah tau!

kak, mmg comel sgt la budak pakai spek ni... bagus la kak, byk koleksi aqilah.(mana beli yg atas skali tu? berkenan la plak.. hehe)

KV said...

wah, vouge nya qilah. Kalo dina pakai 2 saat jer. Hihi

atty's said...

hehehhe..anak banak sama bergaya..

Tink said...

semeh nye!!!!

::fara:: said...

kak,yang terbaru tu paling cun ngn aqilah..yang bawah sekali tu aqilah nampak sooo cute...:P

eLYies said...

mak aih...mama aqilah ni RAJIN bebenor belikan aqila spek mata...ala2 jlo dah ruper nye...melaram sakan..hehehehhee

yantz-yeem said...

oit bergaya nyer si aqilah pakei sunglases....huhuh mana aqilah?knpa x ateend birthday aqil? anty tunggu tau....ke mama aqilah nie wat2 lupe? nak kena hep nie....

Nurmala said...

wah wah wah...
anak beranak berkaca mata ye...
ni dah cam group budak kaca mata dah..hehehe..``

Heida Sabrina said...

Wah wah pandainya bergaya..comel sangat rasa cam picit je aqilah tu hehe

gee ryder said...

sy suka yg plg bru tu..nmpk stylo hehe...
bgsla kalo dia mmg pakai..kalo dpt ke aqeel lama dh dia cbut

aNnA_jaN said...

hehe...pandainya aqilah pakai spek tuh...kalau aleeya rasanya spek tuh dh jadi arwah...hehe patahla....

p-na mama oja said...

amboi..bukan main!! comey la aqilah!!
rona roni lg...

SaDi said...

laaa hai... comelnye.... yang 1st tu so cute... :D

alia said...

vouge gitu...

fealize_eleanoer said...

pandainye aqilah pakai sunglass...

safiya pon pakai jugak..tp kejap je laaa....pastu die baling ke bawah...time die pakai tu kan,die bole angkat muka die mendongak ke atas pastu muncungkan bibir ...hahahaha...klako sgtttt...

n'way..aqilah makin sweet laa...meh cyg auntie sket mehhhh....

Khas Lysha said...

ala cutenyer aqilah dgn sunglass baru dia,.. tp dah mcm trademark la aqilah dgn pink sunglass tue.. he he

[S]itie [B]Um [B]Um said...

comelnye

CuTeMiUt78 said...

cute je tgk aqilah ngan sunglasess tu.. tomei je..

CuTeMiUt78 said...

aqilah memang ssseessuuaiii pakai semua sunglasess tu..