Friday, March 13, 2009

~ Ke Petrosains KLCC - Entry Tertunda ~

Sebenarnya entry ni dah lama...tapi tuhla lately ni mama kebizian sikit...so asyiklah tertangguh je kan...We all ke Petrosains KLCC masa cousin mama datang sini 2 minggu lepas..yang masa kitorang gi makan2 kat sepang tuh kan...Ahad tu we all ke Petrosains KLCC memandangkan anak cousin mama tuh teringin sangat nak ke situ...mama n family pun join jekla sekali kan...tapi Aqilah suka gi tempat ni..walupun dia tak faham apa itu sains...tapi dia nampak berminat untuk ambik tahu dan mencuba...it good for perkembangan otak dia...sesekalikan..dahla kat umah asyik layan tv... ultraman, upin-ipin, barbie, barney sesekali...kita bawak dia tengok n lihat n cuba benda yang rumit sikit....hiks...macamlah Aqilah dah besar sangat n dah faham kan...tak perla....janji ada pengetahuan kat Petrosains KLCC nih...

Ok...Jom kita layan gambar...














8 comments:

Fadh said...

he he he siap ada entry tertunda lagi ha ha ha

ratna said...

suka betul saya tgk anak dara sorang tu.. dgn rambut panjang dia tu.. geram jer...

baby AF said...

bestnya..aqilah pi petrosains kLcC..

antalya said...

aqilah xleh lekang ngan meow dia tu ye

RaFFLeSiA MeRaH said...

meow berkarat dia tu x lepas2 kat tgn dia, sampai bwk gi klcc...hisshhhh, budak ni betul lerrrr....

bOnda said...

tak penah masuk lagi sejak ada anak ni..bagus jugak petrOsains ni kan untuk anak2 kita..

NONIE AZIZ said...

cutelah aqilah rambut macamni...

viruspadu said...

dapat bawak nisa kat sana mesti best huhuhuh, seb baik saya mcm ni, kalau tak harussssssssssssss terjah jugak nih

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...