Tuesday, May 12, 2009

~ Selamat Hari Jadi.... ~

Inilah kek pilihan Aqilah...dia yang nak..dan dia yang pilih...sayang mama memang dah besar... walaupun tak mahal... tapi cantik dan sedap....huhuuhu.... dan inilah salah satu sambutan besday Aqilah untuk tahun ini.... act..mama dan papa ada niat untuk buat satu majlis makan-makan yang sederhana...insyaallah... dua minggu lagi...kalau tak de apa aral... buat permulaan rasa tak lengkap tak beli kek untuk Aqilah... so.. itu yang petang semalam balik je keje...terus papa ajak keluar beli kek...n potong kek untuk Aqilah... insyaallah ye sayang...mama buat majlis sikit... bagi Aqilah seronok... ok... nilah kek pilihan Aqilah...huhuhu...


Close up sikit...




Selamat Harijadi....selamat harijadi.....(sebelum tu sila abaikan latarbelakang yang bersepah2 itu ye...)



Selamat Harijadi Aqilah Najla....selamat hari jadi.....


Kalau papa tak potong sekali....mahu hancur kek tu Aqilah cincang...muahahah....

Ok..tuh je...sekian.... kek tu... we all agihkan kat family Cik Nor, (Pengasuh Aqilah dulu) Kakak Baby dan Kakak Nety (Anak-anak cik nor) Aqilah.... dan Aqilah dapat barang special dari Cik Nor n family... the next entry ok....


18 comments:

:: HUSNA :: said...

ohhh... ramalan ku salah... hihi

mummy_ayu said...

la salah la mummy ayu teka kek tu. apa pun comel kek tu...dah besar dah anak dara u...

DYLA said...

tomey sgt aqilah ni. tgk lengan dah geram!!

dah pandai pilih brg dah aqilah..

Mommy Lily said...

Happy birthday aqilah cayanggg

alamak dah besar dah si kecik ni kann

dulu masa mula2 kenal akak qilah baru berapa bulan kann

zh-ena said...

betul la ramalan kek pilihan aqilah heheheh

kek disney..rasanyer bdk2 suker ngan cartoon disney niekan..lg2 snow white n cinderella tu :D

masviona said...

heppy besday tuh aqilah najla...cun jer nama dia...:)

Fadh said...

wei isteri aku dengki sbb dia tak de anak pompuan lahi he he he

Khas Lysha said...

lawanyer kek aqilah. nak sikit.. hehe

mamafif said...

elok plak di adiam..pdang lilin tuh...kalo afif..lamo dh kek kene terjahh

gee ryder said...

comel la aqilah..pndai nk tiup kek

SyaNa said...

hepi bday aqilah
kek princess ye..

Oyis said...

olololo comey nya aqilah...

sweet betul corak baju dia... happy birthday aqilah!

SyahNur said...

happy birthday si comel aqilah...

semoga menjadi anak yg solehah..

kakyong said...

hepi besday aqilah... cantik nyer kek dia... nak rasa sikit bleh..?!

shiemz said...

banyak kek aqilah yek..nanti nie ade kek lagik... x sabar nak jumpa aqilah :D

viruspadu said...

selamat hari lahir aqilah

semoga jadi anak yang baik yer sayang

Y u Z z 9071 said...

pandai pilih tu...

ada citarasa sendiri..hehe

CuTeMiUt78 said...

wah. dah pandai memilih aqilah ya.. ok la tu kan..