Tuesday, May 12, 2009

~ Yang Mana Satu Pilihan Aqilah...???

Tidak seperti tahun lepas...tahun ini...Aqilah dah punya taste nya sendiri...tahun lepas... apapun pilihan papa dan mama...Aqilah ikut je... tahun ini Aqilah dah pandai pilih apa yang dia nak... genap 2 tahun baru mama sedar... Aqilah makin bijak... dan Aqilah makin besar....

Rasa-rasanya yang mana satu pilihan Aqilah...????


Macam-macam ada....


Lawa-lawa semuanya...





We all cuma beli kek kat sini je...jimat maa....kata tahun berjimat cermatkan... harus segalanya jimat...tak de SR-SR...huhuhu....but kat sini pun ok ape...not bad...choice pun banyak...jom kita cuba...mana satu pilihan Aqilah ye...next entry...ok....

12 comments:

DYLA said...

aqilah pilih yg barbie doll ke? tak sabar nak tggu next entry

mama-qaisara said...

mesti barbie doll nye..dh dia peminat setia kakak barbie..hehe

Siti @ nurie said...

bestnyer...banyaknyerrrrrrrrrrrrrrr kek...kalau siti, mesti tak tau nak pilih yg mana...siti ni "antu" kek....hik hik hik

:: HUSNA :: said...

yg barbie doll tu kot taste aqilah...
tp harga mai ai.. smmpai 120 hinggit...

kirana said...

barbie tu comei!

Fadh said...

yang pink tue...

Mama_lieya said...

mama rasa mama tau..
mesti yang ader gambar keta tuh..

kalau betul dapat hadiah tak??

yatie chomeyl said...

tomeynye kek barbie doll tu...

mummy_ayu said...

mummy ayu pun teka aqilah pilih yang barbie doll tu..betul tak?

Amna Faqiha said...

barbie doll aqilah suka..

neezareef said...

kek x semestinya SR kan..
janji sedap design menarik

zh-ena said...

wah sedapnyer semua kek tu terutamanyaer kek choc hehehe