Tuesday, December 08, 2009

~ Kenakalan Aqilah ~



Aksi stunt yang dilakukan Aqilah dalam kereta....



Makin kita larang.. dia makin menjadi...



Muahahaha... anak dara mama... klu ada yang nak buat menantu.. harus reject serta merta nih tengok aksi cenggini ni...hahhaha...




Tengok... nasib ko lah Aqilah.. tak senonoh tul anak dara mama... time dia menakal cam ni dalam keta.. cuma satu je nak bagi dia diam... cakap je ada polis kat depan... confirm dia dok dendiam... takut sangat dia kat polis tu... hahahaha...

9 comments:

LiAnA said...

oitt anak dara duk sopan2 kekeke...
ala anakku pun sama.. madang kena ikat kat carseat.. kalau tak kat streng dia nk duduk..

mama suri said...

sebiji cam perangai suri..
anak dara zaman sekarang...

hatiberbunga said...

uiks! Anak dara x elok kangkang2 gitu! Org tua2 marah! Hehe..

Tp kan kak.. Kurang2nya qilah mau duk kt blkg.. Klau cam Asyraf, harus panjat2 kt seat depan. Lg haru nk kontrol. Takut terkaco daddy dia drive or kaki kena gear. Wargh! Ada carseat, skrg dah hiasan je dlm keta tu. Huhu..

iNa said...

hehe..
lasak kan anak2 dara zaman skrg..
anak ina pon gini gak..
adeh....
x tau betul nk duk sopan2...

mummy_ayu said...

amboi..lasak sungguh....! anak dara zaman sekarang...

gee ryder said...

hahah..anak sapa la ni???

UnGu VioLet said...

biasala kan budak2 nie.. boring die duk lame2 dlm kete.. tue yg terjadi aktiviti yg luar biasa..

Zura said...

nakal sungguh...biaselah budak tgh naik...

my little family said...

xpe gak bila bgtau polis dia diam, Anis ni ckp la apa pun bkn takut..hahaha.. dia diam bila rs nk muntah jek..