Saturday, January 23, 2010

~ Baju Ben-10 Lagi ~




Entry yang lepas... kan mama ada citer pasal we all belikan Aqilah baju Ben-10, dah asyik nak pakai baju Ben-10 siang malam pulak dah, dah naik lunyai dah baju tu dia dok pakai selalu, dengan comotnya, dok makan aiskrim, coklat, gula-gula bagai... semalam balik kerja, kebetulan nak gi beli barang sikit kat Giant, papa ternampakla baju Ben-10 nih, biasalah papa selalu kalau bab baju Ben-10, terlebih excited, paaa... papa lupa ke anak gita perempuan pa.. bukan lelaki.. huhuhuh... tapi dah anak punya pasal kan... sukahatila paa....ahaks... janji bukan duit mama yang keluar, hujung2 bulan ni, poket pun dah tak berapa nak bernafas...



Pastu nampak pulak baju tidur Tom n Jery ni... sangat cantik... mama pun berkenan... kaler oren.. pernah sekali beli tapi kat pasar malam rasanya baju tido Tom n Jery nih, dah sendat ngan Aqilah... sian dia... so rembatla sepasang baju tido Tom n Jery ni... ngan baju Ben-10, dah alang-alang terjumpa kan... we all pun bukan selalu sangat pun ke Giant nih....

5 comments:

imz said...

kecik2 dah tahu nk pilih yg mana kan...dh ada citarasa..

iNa said...

ben10...
cutenye baju.. :)

joegrimjow said...

susah dapat anak yg tahu pasal milih harga berbanding kualiti

alfa juliet said...

serupa anak jantan suka ben 10..hehe

green apple said...

anak ko pun suka ben 10 eh?