Monday, April 05, 2010

Dari Hitam Jadi Putih

Inilah salah satu wishlist mama... coffe table dah bertukar dari hitam jadi putih... sorylah... terlupa pulak nak snap picture sebelum coffee table ini ditransformasikan... Actually memula papa spray aje table nih... tapi tak tahulah maybe papa tak terer kot bab spray-spray ni... jadi macam bertompok-tompok sikit... macam tak cantiklah cat dia... pastu... gigihlah we all pegi kedai beli cat Jotun kaler putih... dan papa cat satu layer lagi kat table nih... hasilnya memang sangat memuaskan hati kedua belah pihak... hiks.... putih yang sangat menarik...

Taaaarrraaaaaaaaaaaaaaaa...!!!!


Inilah dia hasilnya...Cantikkan....?


Mama sangat puashati... papa...

Paaaaaaaaaaa... pas ni meja console tu pulak paaaa.... nampak dah tak matching pulak meja console tu sensorang kaler hitam paaa... dulu dia ada kawan dengan coffe table ni ... sian dia paa.. dah tak de kawan... ahaks... Kena masak spageti dulu ni.. nak pujuk papa mintak catkan pulak meja console mama tuh.... tak per.... pelan-pelan kayuh.. lebih cat pun banyak lagi tu... kita tunggu weekend yang akan datang lah pulak.. kalau papa sudi layan permintaan mama... plz paaaaaaaa... plz...plz...plz...

11 comments:

Delima said...

keh keh keh sabo jek la mama qilah ni.. mcm MJ plak yer.. dr itam jadik putih.. hiksssss...

CRAZYBEAUTIFUL88 said...

kreatif, cam baru beli, cantik sangat

eya said...

a'ah lawo sgt kale puteh,bersih suci gitu..kalo itam,habuk cpt sgt meyerlah

Zue said...

memang sgt menarik&cantik..kreatif btl akak&suami ye..hehe

belogpizet said...

cantik...

E'za a.k.a mama Luqman said...

pasni part aqilah la pulak utk lukis kuntuman roses ala2 English style kat coffee table mama tu..lagi la cun kan aqilah kan...;D

Pnut said...

mama-lepaih ni boleh letak decals kasi lawa-lawa, pastu letak can vase tu cantik mama....
pastu letak table runner bunga-bunga..malatopsss

alfa juliet said...

baru buat wishlist dah papa tunaikan...beruntung mama

b.O.n.d.a said...

sangat kreatif =)

hajarus said...

cantik la hasilnyer.. cam meja baru beli jer...

Mak Izz said...

meja dh putih, cantik! pasni kena tukar sofa & gantikan tikar buluh dgn karpet la kak.

br mesra gitu.. :P