Thursday, April 22, 2010

Hphone Mama Buat Hal... Uwaaa...



H.phone ni papa yang belikan untuk hadiah birthday mama Februari lepas... tapi yang sedihnya... mama tak tahu apa silapnya.. kot mama salah setting ke apa... sejak isnin lepas... hphone ni buat hal... orang cakap kita dengar.. tapi kita cakap orang tak dengar... uwaaaaaa.... paaaa... tolong paaa.... dahla next month... kitorang ada perkara penting nak buat.. sebab dah lama berniat... so.. niat yang elok tak bagus ditunda-tunda... rasanya... kena tunggu dulu lah baru boleh rembat hphone baru nih... paa.. mama nak Sony Ericson yang megapixel dia 8.0....gegegegege....

9 comments:

nieda said...

salam ziarah...
hp problem?sama mcm kes saya angkara anak dara saya..hehe

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

maybe speaker dia problerm tu mama
coz' dulu my phone sony pun bermasalah mcm tu....kita dgr suara orang, tp org sana tak dgr suara kita..puas ler terjerit2.....

sokong2
sony ericcson omnia
pujaan hatiku selalu...

aLiYaHaRiZ said...

hari tu hubby wani punye hp pun problem jugak. pastu kan dia bawak hp pegi maxis centre, customer service diaorg godek2 bagi settle. mama cube laa..harap dpt membantu...

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

kena beli baru plak la ni...blackberry..

Delima said...

lor cmne kak hp baru dh rosak? hp saya dh guna 3 thn tak rosak-rosak.. of course la brand sony ericson tu.. hihi

☆ lieya latif ☆ said...

wah ade can dpt henpon baru ni kak heheeheeheh wink wink....

Diarihatiku1976 said...

lor.. ciannya ko... bulan depan ko nak buat kenduri pindah umah dah ker... aku jgn lupa ekk.. list ko.....

LiAnA said...

nape tak hantar balik kat service centre.. ada warranty kan.. sayang baru beli..

tapi kalau nk rembat baru pon ok gak kekeke

lovelygift....everything u need are here said...

hp saya dah bnyak kali buat hal mcm ni....buka je bateri, sim card semua....lepas tu pasang balik.....mesti ok.....ni pengalamn saya la ye, kalau mama buat tk ok sorry ye....hehehe