Monday, May 17, 2010

Terima Kasih Pada Yang Sudi Hadir....



Terima kasih untuk seeeeemua yang hadir.... Jiran-jiran tetangga... terima kasih banyak-banyak.. mama tak mampu nak sebut one by one... sebab terlalu ramai... terima kasih banyak-banyak untuk kawan-kawan blogger yang hadir.... Zura mama Afif, Kirana, Oli Mommy Asha, Azlina Camar, Faina, Kay Ibu Hadif, Bonda kalau ada member blog yang mama tak sempat nak sebutkan nama... mama minta maaf...

Alhamdulillah.. majlis berjalan dengan lancar... cuma mama betul-betul tak menyangka seramai itu yang datang... alhamdulillah rezeki kalian... juga rezeki mama sekeluarga... terima kasih banyak-banyak... jika ada kekurangan dan cacat cela dalam majlis semalam... Seribu keampunan kami sekeluarga pohon...

Apapun tertunai sudah niat kami sekeluarga untuk buat doa selamat masuk rumah... dan juga doa selamat untuk hari lahir puteri kami.. Aqilah Najla... alhamdulillah... Insyaallah ada rezeki kami sekeluarga dan ada rezeki kalian semua... kami akan adakan lagi... insyaallah....

Updated : Terima kasih juga untuk kawan-kawan ofis mama yang sudi hadir, Sue, Wawa, Salman, Faza, Linda Mastura... juga kawan-kawan ofis husband yang sudi hadir... terima kasih banyak-banyak...

5 comments:

b.O.n.d.a said...

jiran,
maap datang lambat =p
siap tertinggal henbeg lagi tu..hik hik hik

ann @ hatiberbunga said...

kak.. sori x dpt datang smlm..
my lil' sis bertunang.. kami smpai nilai pun, dah maghrib. segan ler kami nk singgah.

nway, hepi besday, aqilah!

yantz-yeem said...

wah heppy besday aqila...mesti meriah kan kak??

Diarihatiku1976 said...

ramai blogger yg datang ekk... kiraoklah tu.. sambutan meriah.. ramai yg datang..

Delima said...

nak tgk gambarrrrrr!!