Wednesday, August 18, 2010

Puding Pelangi




Entry hari tu dah plan-plan nak masak Puding Rainbow ni kan... entry hari tu dah letak link Kak Hanieliza so.. u all cari ajelah rasanya tak perlu mama nak tempek kat sini kan..kan..kan.. dasar pemalas sebenarnya nih... hiks... Hari Sabtu... kebetulan Ayah Ngah ngan Cik Ngah Aqilah datang... so bolehlah buat.. sebab ramai yang nak makan.. tapi mama ni... klu tak ramai nak makan pun.. klu dah tekak teringin sangat... buat aje loorrr... takla susah pun buatnya.. yang penting... nak buat... klu nak buat.. seme boleh jadi... tak jadi pun.. belasah jekla... wekkekeke... Tapi boleh Ayah Ngah Aqilah kata... puding ni macam kaler hanbeg... maksud dia cantikla tu gamaknya... tul tak...? Hahahaha.. layan ajela....

Kaler coklat tu... Cik Ngah Aqilah punya agar-agar tak tahu agar-agar bila ntah.. tak habis.. dia bawak datang umah mama... alhamdulillah... puding-puding ni semua.. sempatla mama kasi kat jenjiran.... alhamdulillah berkongsi rezeki yang ada di bulan yang mulia ini kan...
p/s - Sory... pepagi dah tunjuk gambar puding...

3 comments:

..nOj.. said...

sedapnye puding pelangi tu. nyum nyum

Zura said...

cantik puding tue...colourfull

Kauthar said...

puding pelangi tu cantiklah kak..nampak sedap :D