Wednesday, September 22, 2010

Jom Layan Gambar Raya Jap...

Kebizian melanda saat di ofis... betul-betul tak sempat update blog... kat umah.. kul 9 je.. dah ke laut ngan anak dara tuh... huhuhu... nak tempek gambar raya pun tak sempat... di atas permintaan mana yang mintak nak tengok tuh lah... ini je yang ada... gambar yang tak seberapa dari mama dan keluarga... Hajat di hati nak ke studio bergambar untuk raya this year.. tapi tak sempat ler... insyaallah tahun depan dah berempat... harap terlaksana... insyaallah.. Jom kita layan gambar raya yang tak seberapa nih...

Outdoor kat tepi sawah.. kelakar sungguh rasanya.. orang sebok beraya.. kitorang sebok ke sawah.. huhuhu...
Ha.. harap puashati.. ada yang mintak nak tengok pewut mama yang dah masuk 6 bulan... huhuh dah macam dugong dah weeeh... tapi tatap nak pakai baju kurung... berlagak kan..
Papa dugong ngan anak dugong... kui-kui-kui... Anak dara tu terkinja-kinja je klu bab bergambar...

Anak dara pingitan.. memang betul-betul dah big girl dah anak dara mama nih... memang dah layak panggil Kak Long Aqilah...
Jangan heran adik besar dari kakak yek....


Ni masa kat rumah kat kg.. baru sampai dari Sepang... terus kena paksa posing.. teruk tul engah ngan cik ngah Aqilah... penat tak hilang dah suruh posing... cis...


Huhuhuhu... memang membesar bagai johan tulla....


Orang suruh senyum dia buat mulut muncung gitu.. lawa sangatla tuh konon...


Sengihla dah sampai kampung Atok.. sebok nak balik kg...


Ha senyum gitu kan cantik nak oi...


Rasa nak frame kan je gambar nih... gantung kat dinding umah.... so sweet...


Mak ngan pak dugong... wekekekeke.. perut papa sama besar ngan perut mama... kui-kui-kui.. ampun pa.. tak sengaja...


Family kami kat kampung...


Bonda tercinta bersama mak saudara sepupu...


Sayang sangat kat Aqilah... Nyawa mama ngan papa seumur hidup.... Aqilah Najla yang memberikan sejuta kebahagiaan untuk mama dan papa.. terima kasih sayang.. hadirnya dalam hidup mama dan papa.... Selamat hari raya untuk semua pembaca blog mama.. dan peminat Aqilah... huhuhu.. ada peminat weh.. anak dara mama nih... ramai yang cop nak buat menantu... huhuhu.. insyaallah ada rezeki... ada jodoh.. pasti berbesan ler kita... ahaks...

7 comments:

mama tisya said...

byk gk gmbr bertiga...hah perut dh nmpk dh tp kecik je..tk lama je aqilah nk jd kaklong

BIONIC WOMEN said...

cantiknya baju raya aqilah...
cantik2 gambar raya family aqilah

~aSHa~ said...

beraya di pahang ye? rugi tak jumpa kan...dekat je chenor tu

puterikurekure said...

anak memang seribu rahmat buat kita kan? marilah bersama hargai anak2 kita. chewahhh...ayat apa ni intan oi. haha.

♥ QaseH ♥ said...

akk frame kan gbr yg ckp nnk cuci tu,,,,cantik

nome said...

selamat ari raya...pewot dah nampak muncung ke depan tuh...comel aqilah berbaju kurung...

ann @ hatiberbunga said...

cantiknya gambar2 raya ni.. terutama gambar bertiga tu. aqilah pandai posing yerk! ;)