Monday, November 08, 2010

Check-Up Untuk Minggu Ke-31


Ntah macamana boleh lupa tarikh appointment hari ni.. huhuhu... Sebab sekarang dah 2 minggu sekali cek up.. itu yang rasa.. eh.. baru lagi rasanya ngadap nurse.. nak ngadap lagi ke.. huhuhuh... Jangan lupa tarik nak beranak nanti udah ler... gegegege...Ni selagi tak beranak kan... layankan ajelah...gegege... Sedar tak sedar baby dalam pewut ni dah pun 31 weeks... nak masuk 32 weeks dah pun... alhamdulillah... harap baby sihat-sihat je kat dalam ni.. sementara nak tunggu due date dia... yer nak...

So secara automatiknya... dah appointment mama memang mintak petang... so... lepas zohor siap-siap solat.. terus cau cin cau... setle cek up terus balik umah ajela... setle cek up pun mesti sampai kul 4 nanti nih...

p/s : Tahniah untuk Ana & Firdaus juga untuk si comel Dina. yang bakal jadi kakak...jiran sebelah kanan rumah mama... dah pregnant 5 minggu... hahahha memang kuat berjangkit betul kat Jalan 13 nih... semua sekali jenjiran yang dekat-dekat plak tuh... seme pakat bawak perut... alhamdulillah rezeki....

3 comments:

@e_da said...

sedar tak sedar dah nak bersalin kan kak... cepat tul masa berlalu.. tp org yg bawa perut mesti rasa lama.. hehehhe

my little family said...

dah tak lama ya... take care.. :-)

eLYies said...

cepatnya kandungan akak dah 31 weeks..dah tak lama dah nak banak kan..bestnya