Friday, November 26, 2010

Comel Tak Baju Tidur Saya...???

Hari tu gi Ampang Point... Ada outlet jual baju tidur budak.. semua cantik-cantik dan murah-murah plak tuh... mama berkenan sangat dengan baju tidur ala-ala kimono ni... belikan jugakla untuk Aqilah sepasang... Harga RM20 je.. Bajur tidur + Selipar Tidur... sangat comel & cute.. dan murah... kualiti kain sangat sejuk untuk budak-budak pakai malam... dapat selipar lagi tuh...

Cute sangat bila pakai...

Mama pilih baju Mickey Mouse...

Ada riben kat dada...



Selipar dia pun comel.. ngam-ngam je kat kaki Aqilah...
 
p/s : Rasa nak beli sepasang lagi lah untuk Aqilah... sebab kualiti kain dia sangat cantik...

16 comments:

shiemz said...

menantu aku pakai ape pun segak....

:: HUSNA :: said...

baju utk bdk perempuan semua comel2...

mummy_ayu said...

tomei...ayu pun berkenan gak....

~ yus ~ said...

Kalau pilih baju untuk budak perempuan, memang banyak pilihan. Rasa semua pun cantik, tapi baju untuk boy, sangatlah limited. Macam sama je fesyennya, warna je lain..huhu

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

tomeyyy...
karakter katun lak tu, mmg seswai ngan Aqilah..
sedondon ngan slipa ekk...

norihan said...

cantiklah baju yang aqilah pakai tu...nampak cute je..nak belilah jugakk..

Faizaharis2 said...

cantekkkk....sweetttt jek

ZanaNordin said...

mmg comel
jarang nak jumpa mcm tu..ala2 kimono gitew

geram nyer ngan aqilah sekarang
badan dia chubby betul
sis bg susu apa yerk pada aqilah...

Bonda Mawar said...

cantik...saiz sekecil saiz ape?

BIONIC WOMEN said...

cantiknya...dhiya mesti suka gambar mickey mouse tuh...
x pernah ag pergi ampang point..huhuhuu

Rizziela said...

wah! dah macam anak jepun dah rupa Aqilah

ann @ hatiberbunga said...

cantik.. i like!

nurulazham said...

cutenye baju tido nih...mesti comel kalo gegirl2 saya pakai..heeheh

erienz said...

comeinye....cute sngt....

erienz said...

comeinye....cute sngt....

emy/mamasuri said...

ala comeinyer..
lebih2 anak sy suka mickey...
kena menapak ke ampang point gak ni..