Saturday, November 20, 2010

Dataran Nilai...

Secara kebetulan sajer... singgah kat Dataran Nilai ni... Actually Dataran ni pun baru je bukaknya untuk public... semalam pun pegi dah 6.30 petang dah nak masuk maghrib.. tapi dah papa beria-ia sangat nak gi.. tak per.. kita tinjau je dulu... nanti esok petang baru kita bawak basikal semua bagi Aqilah memain kat situ kan... so pegi ler...

Ni posing seksi nama dia.. huhuh...
T-shirt ni baru jumpa beli tahun lepas dekat nak raya tersimpan sama dengan baju-baju lama Aqilah tetiba jumpa plak..dah jadi cenggitu sendatnya...

ni muka monyok sebab dia nakkan buble gun tu.. tapi papa kata esok jek kita beli....
Hush... punyalah ramai umat kat situ... tak tahu datang dari ceruk rantau maner... hahahaha.... yerlah klu diikutkan kat Bandar Baru Nilai ni memang dah ramai penduduk... Taman je merata-rata.. dari
Taman lama.. sehingga Taman baru.. memang banyak sangat perumahan baru kat sini... so tak mustahil orang punyalah ramai kan..
Penuh orang... memang ramai sesangat.. kat sini pun ada jual aiskrim... jual memacamlah... Aqilah sempatlah merengek nakkan bubble gun... mahal lak tuh RM17... pistol belon tak yah celup2... just tekan je dah keluar buble tuh... hish memacam la kan... dalam masa sekejapan tu sempat dia mengepau papa dia.. huhuhuh... klu ada masa esok kita gi terjah lagi... mengisi masa untuk beriadah... y erlah mama pun elok banyak berjalan... usia kandungan pun dah masuk 8 bulan kan... kot2 ada rezeki dipermudahkan bersalin kali ni... sapa tahu kan. bahagian memasing...

8 comments:

no need to reveal said...

bestkan pi situ, hr tu pi malam...memang ramai org jual brg2 yang bersinar dalam gelap mcm bola, helikopter...

oh ya panjang betul rambut aqilah ye..suka tengok :)

Zura said...

bestnye beriadah bersama famili...

Alida Ali said...

comel & chubbynya kakak aqilah...

Elin said...

hai salam kenal..

duk nilai jugak ek...i pun suka bwk my dotter main kat playground kat situ pg2...baru bukak kan..pya la ramai org... tp best jugak..ada jugak tmpt nak beriadah kat Nilai ni,..hehe.

psstt...Aqilah cute.

iswatie "colours of life" said...

ya allah ...Aqilah nih masih bam bam...suka tgk......

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

aiyokkk
aqilah makin bam bam ler..
syoknyerr....

camner ler nak bagi batrice bam2 mcm aqilah....geram tengok peha dia tu

Lynne said...

tembum..tapi vogue..ha..ha. Bila nak mai umah lagi ni Qila..ada tea o..

mummy_ayu said...

montelnye qilah..rambut dah panjang..tomei je kak long nie..