Saturday, November 13, 2010

Selesai Mendobi Baju-Baju Lama Aqilah...

Bila dah cuci... baru perasan... Aqilah ada banyak jumpsuit... ada 7 lai semenya...Baju tido ada la dalam 8 pasang... rasa dah cukup banyak tuh... cuma jumpsuit tu... ada 3 kaler pink... huhuhu.. tak perla... hentam ajelah.. Dulu duduk kat Ampang... Ampang Point pun dekat je... selalu rembat jumpsuit Carter ni kat Brand Outlet... tu yang banyak tuh...semalam mama dah rembat selai carter jumpsuit kaler biru untuk Baby `AN' so.. rasa dah cukuplah tuh.. kalau nak beli lagi.. tunggulah baby dah keluar nanti... Romper untuk Baby `AN' pun rasanya dah dekat 10 lai mama beli... tunggu next entry la pulak mama share romper yang mama beli tuh...

Alhamdulillah selesai sudah aktiviti mencuci baju-baju lama Aqilah... rasa dah lebih dari cukup dah tuh... tapi baru terperasan jugak.. ada baju-baju yang tak tahu ke mana peginya... adalah 4-5 pasang lagi... rasa tak de plak sedekah kat orang.. maybe hilang bersimpan time pindah hari tu kot... tak sure.. kena punggah balik dalam storage kot ada yang tercicir...

3 comments:

shiemz said...

tolong dobi baju aku skali leh? ahiks... banyak gak nie baju hadzeq dulu nak kena dobi.... hehhe

Zura said...

kdg beli mmg xperasan...

mama wanie said...

bestnyer nak dapat baby...