Tuesday, December 14, 2010

Barang Baby `AN'








Buat masa ni cukupla dulu... lelain tunggu baby AN selamat dilahirkan... ntah kenapa memang dok sebok dok membeli romper je... huhuhuhu....

15 comments:

mummy_ayu said...

wah...banyak gak dah tu..mesti qilah pun seronok sama bila tgk
brg2 baby nie kan?

SyaNa said...

kak, aku suke pakaikan iman rompers
rasanye sbb kalo jalan2 dlm cuaca panas kt mesia ni sesuai pakai rompers kot
dia pn xrimas rasanye

PuteriKureKure said...

tak basuh lagi ye baju2 ni? please basuh cepat2 ye. saya dah basuh dahhh~
hehe.

(cuma tinggal nak packing je. malasnyeee~)

pizet said...

baby pakai romper memang comel

IDAZS said...

comeynya romper. pastu pakai ngan legging..cutenya...

kalau beli baju tuk NB memang rambang mata :)

shiemz said...

kemain lagik AN... tgk baju pun aku dah tau..heheh

cikceriacorner said...

comelnye akak tgk brg baby tu..:)

Che Ta said...

memula ni beli yg basic je dulu, besok baby dah ada lagi bes shoping hehe
saya suka beli romper/sleepsuit kat ikano BO, kdg nasib baik dpt saiz premie.. maklumla baby saya semua kecit2 je kalau pakai anakku, coro semua tu mmg 'hilang' la hehe
so kalau dpt baju gap/mothercare saiz new baby/premie mmg rembat

Sue said...

rasa tak sabar tunggu baby AN kuar. heheee.. qilah excited tak tgk brg baby?

ciK mOt ©™ said...

hehehe...AN...rasa cam nak teka2 apa nama penuh ni... :P

Wina Momma Kira said...

wah..banyaknye kak

wina still belum ready lagi nie huhuhuu insyallah by next week semua dh ready

cute giler rompers tuk bb boy kan? :-)

ppb_ppkp said...

akak..wahh...imah dah taw..yehaaaa....tgk baju n kalerr pon dah taw..yehaa...kawan ILHAm..hehehe... akak..imah siap dah letak dlm kete dah barang ILHAm. sama2 kita push...ntah2 sama2 hari kita deliver...
smoga selamat n dipermudahkan..amin..
rompers...imah pon byk beli rompers..suker la tgk

ann @ hatiberbunga said...

banyak tu..
tp romper2 tu memang cantik lah!
i like.. ;)

sw33tdarling.com said...

wahh dah complete barang... tunggu time je laa erkk...
Inviting You To Join Give Away PILIH THEME BLOG

Papa Mifz said...

Papa Mifz pun suka beli rompers@jumpers...nmpk smart bila baby pakai kan...masa b4 Mifz lahir pun mcm2 kitaorg beli,seronok dia lain mcm bila shopping brg2 baby nih..hehe