Monday, December 06, 2010

Mama & Cik Ngah Bawak Aqilah Tengok Rapunzel...

Entry last week kan ada citer pasal bawak Aqilah gi somewhere tuh... sebenarnya bawak Aqilah gi tengok movie... first time bawak.. dan first time gak Aqilah masuk panggung... kebetulan sekarang masih tayangan citer Repunzel.. Actually.. memang Aqilah ada DVD Barbie Repunzel.. cuma jalan citer dia lain sikitla...

Aqilah adalah sangat-sangat excited nak tengok...

Gambar ngan Cik Ngah ada.. ngan mama tak dak... hish.. lupa plak nak bergambar.. tengok anak happy sangat dapat gi panggung... hiks...

Mulanya nak beli pop corn set Repunzel tu.. boleh plak dah habis.. hish...

Citer Repunzel sangat besttttt....

Alhamdulillah Aqilah sangat-sangat baik duduk tengok citer Repunzel dari mula sampai habis... cuma dia banyak tanya jekla... mulut Aqilah cam biasalah... pot pet sikit... hahahahha.. tapi nasib baik ramai yang bawak anak-anak tengok citer tu kan.. so oklah... bebudak klu tak banyak tanya... bukan budak namanyakan... so.. nanti boleh bawak lagi Aqilah ke panggung ye sayang... sebab Aqilah sangat-sangat baik...

Lepas tengok wayang sesoping kat Jusco.. kitorang tengok wayang kat TGV One Utama... best.. tak ramai sangat orang...

4 comments:

antalya said...

aqilah big girl dah skrg ni..nampak mcm dh besar sgt je dia.

mummy_ayu said...

wah..best!! Ian gak tak dpt2 lagi nak nengok citer nie..tgk dvd je la nanti

Nurul Aqila said...

comelnye die..geramm tgk. haha

nome said...

mie pun dah bawak anak gi tgk rapunzel..sgt2 recommended! mmg best! anak mie beriya2 tgk sampai abis..