Monday, December 13, 2010

Nokia C3... Sudah Di Genggaman.. Thanks Nuffnang...

Hari tu pernah buat entry pasal Nokia C3 kat sini
Alhamdulillah ada rezeki dari Nuffnang yang mama kumpul dari bulan 6 hari tuh..
... mama beli jugakla...  Nampaklah jugak duit tu dilaburkan kat mana kan...
Harga tak de lah beribu... Around RM480 sahaja...
Terima untuk Nuffnang... walaupun tak de lah dapat beribu....
Tapi alhamdulillah... tak sampai setengah tahun... bolehlah dapat hphone ni ha seketoi..
Pas ni.. ingat nak tunggu sampai beribu baru nak cash out la.. 
Nak jugak merasa dapat cek beribu kan...
Apapun... dah tercapai impian untuk dapatkan C3 ni...
So.. wishlist tuk tahun ni.. dah tak de dah...
Tunggu adik Aqilah keluar jekla...
Lepas ni.. anak dah bertambah..
So tak leh nak berjimba-jimba sangat dah...



20 comments:

~ yus ~ said...

Wah! Tahniah dah dapat C3 idaman...:)

eLYies said...

bestnya dah byk duit nuff....yies baru 12.50 sebelum ni tak pernah daftar..hahahaha...bertahun la nak dpt cam akak tu..

ana-kirana said...

byk tu kakkkkk ...ish sapa nk bg free2 tuuuu

aNIe said...

Betullah Putri...biarpun sikit2...disimpan lama2...dpt jugak membeli apa yang kita nak kan... Akak pun tak dpt banyak...tapi dpt jugak menambah duit poket...

cikceriacorner said...

salam..akak..tahniah..:)

FIESYAH said...

suke2 C3 ;D

mamaAliff @ salmi said...

harga dia 480 ke kak? kosong ke amik pakej celcom maxis gitu? bestnya tgk..hp baruuuu hihi

SyaNa said...

syabas!!!
aku frust sbb xdpt kaler pink

norihan said...

wahh...dapat jugak ye ..tahniah....cantik kaler phone tu ..nak beli gaklah..

Zura said...

akhirnye...sy xplan pape pun tuk duit hasil dr nuffnang..erm..

yantz-yeem said...

ok la tu kak...dah nmpk hasil...huhuh...saya nyer mr nuff nie bile la nak naik nie...

Tukang cerita said...

saya dah pakai c3 ni 3 bulan...tapi tak sesuai dengan jiwa, dan ada benda2 yg saya tak puas hati...akhirnya, sy amik keputusan, mahu trade in minggu depan....

mama cuba dulu...ok ke tak pakai....

Anonymous said...

nokia c3 tak de 3G kan? Cuma boleh wifi jer utk surf internet.

Fadh

hazlin said...

tahniah... bolehle berjimba-jimba sebelum dapat baby baru..
saya akan terus sokong blog ni
hehehe..

Nur Qaseh said...

tahniah...tp saya pon x suka C3 ni...nyesal amik...x sedap..nak g trade in...huhu

@e_da said...

alhamdulillah rezki nuffnang..

˙·٠•●♥ Cik Puan Mimi ♥●•٠·˙ said...

tahniah, dapat C3 idaman kalbu.. berbaloi jugak yer kita2 semua ni berblogging.. ada gak hasilnyer

QA's ~ mamapapa said...

bestnya!!!sy pnya nuff jgn kta beribu..rm50 pn blm ckup :(..ehehe!!!anyway,sy follow ur blogmsudi2kn follow sy jgk,eh :)tq:)

Atikah said...

kan bez law dpat ncet nokia c3..da lme da fieqa idamkan..smpai skrang x dpat.dpat..gram meYy!bez x korang guna ncet nie??fieqa nak pndpat korang sume..

Anonymous said...

kan bez law dpat ncet nokia c3..da lme da fieqa idamkan..smpai skrang x dpat.dpat..gram meYy!bez x korang guna ncet nie??fieqa nak pndpat korang sume..