Sunday, April 24, 2011

Sarapan Di Pagi Minggu...


Naufal ngan Aqilah bangun serentak hari ni... so memang tak de masa nak buat sarapan heavy sikit...Pagi ni cuma brekfast ngan sandwich sardin saje... actually tu peberet Aqilah... habiskan satu set sandwich tu dia makan pagi ni..kalau tak memang tak nak makan breakfast langsung... cam tu lah budak-budak kan... Aqilah pun ramai yang tegur badan dah semakin susut... tapi bila timbang... jarum penimbang tetap 19-20kg gak... maybe dia meninggi tu yang nampak susut kot.... apapun... janji anak-anak mama sihat walafiat.. mama dah bersyukur.... 

Sekarang memang tak berapa nak sempat nak update blog... dengan biz online kecil kecilan tu lagi... huhuu..kalau sempat pun update stok baru kain pasang jekla... alhamdulillah..walu tak untung besar.... bolehla...rezeki anak-anak....


3 comments:

norly a.k.a sweetmama said...

rajinnya, siap buat sandwich.mesti sedap bekfes sandwich kan, ala-ala santai gitu.kite ni extra pemalas, roti telur+wedges jek yg sempat buat tuk bekfes.hehe

♥MiZz-siHa♥ said...

sandwich sardin pon sodap....

IDAZS said...

sandwich ni pun merupakan salah satu sarapan pagi yang paling saya suka buat :)