Wednesday, May 18, 2011

Naufal Genap 5 bulan...Mama Masih EL ...

Alhamdulillah...demam Naufal dah ok..
Tinggal batuk ngan selsema tengah naik...
Rupanya demam ri tu..demam nak batuk n selsema...
Malam tadi tanya papa... nak kerja ke tak ri ni ye..
Papa kata ikut jekla..Naufal pun dah tak demam...
Cuma batuk ngan selsema jek...
Tapi tuhlah... doploh kali pikir nak g keje anak tak sihat ni...
Dia kan asyik meragam je... dukung salah... letak salah...
Yerlah budak tak sihatkan...
Rasa macam...eh takkanla nak bagi orang lain layan anak tak sihat kan..
Anak mesti memerlukan ibu sendiri time2 tak sihat cam ni...
Cam kitalah jugak... bila sakit mesti ingat kat mak jek kan...
So... tak perla... mama korbankan satu hari lagi cuti mama...
Cuti mama pun bukan untuk perkara lain...
Time anak-anak kecik camni... 
Tak de maknanya cuti nak simpan untuk g bercuti ke apa ke...
Cuti mama...Hanya untuk anak-anak mama saje...
Time macam nilah mereka amat2 memerlukan kita...

 Kalianlah...Nyawa mama....


7 comments:

utamaku said...

Salam..

Banyak juga ujian untuk kita sebagai ibu bapa nih. Tak tau la macam mane ibu ayah kita dulu. Harap saya x lupakan jasa dorang. Saya pun bakal jadi ayah da nih. Takut, gemuruh semua ada.

~~~~~~
Temui MINERALLINE.
Bedak asas 4 dalam 1 (Primer+Foundation+Sunblock+Concealer)
berasaskan mineral dengan hanya RM45!!!
Layari blog saya untuk maklumat lanjut. :D

p/s:tumpang iklan jika tak keberatan :D

Zura said...

dua2 hisap puting..comey je..

mummy_ayu said...

kejab aje dah 5 bulan..
sgt betul tu, cuti kita untuk kecemasan anak2 mcm nie la..yg penting anak2 sihat...

:|: TinTa Kibod :|: said...

uih mama..kanan tu aqilah ke?
rambut depan itu hehee...
cpt2 sihat ye..

*entri baru Gelagat Anak...

Norish AqiSya @ Mama said...

So sweet.

Norishaqisya.blogspot.com

mai said...

Salam puan, boleh saya dapatkan maklumat kontraktor yang buat plaster ceiling rumah puan? saya pun tgh mencari-cari kontraktor yang sama mcm dalam cerita puan tu...

TQ.. (maaf bertanya diruangan ini...tak tau nak contact puan melalui 'tools' mana)

ann @ hatiberbunga said...

kejap je dah 5 bulan kan?
cepat2 la sihat ye, sayang!
sian mama risau.. ;)