Saturday, June 18, 2011

Cuma Bertiga.. Mama, Aqilah, Naufal...

Macam biasa, sabtu, papa kerja... This week atok aqilah balik kg... Jadi maknanya, tinggal kami 3 beranak... Naufal lepas mandi tadi, tido jekla keje dia... Setelah diberi nestum cereal.. Haha mama x sempat nak masak bubur... Jap g ptg skit baru nak masak bubur utk naufal... Aqilah macam biasa...tengok tv jekla keje dia, lepas tom n jery.. Phineas n ferb... Pas phineas n ferb... Ben10, pastu tom n jery balik... Arrghh itulah ajelah diulangnya... Mama? Haha tgn kiri hayun buai, tgn kanan pegang enpon uupdate blog...huhu... 

Papa mlm ni dinner, so keluar ofis kul 5 maybe terus g dinner kat sri melayu jln conlay... Bang.. Ingat2 skit anak bini kt umah ni ye... Ntah makan apa ni ha... Hahaha.... Sebenarnya nak citer pasal aqilah yg sekrg ahamdulillah senang sgt dah nak makan ubat, syukur sgt2.. Berkat doa atok kat mekah agaknya.. Selepas sakit tlinga 3 hari lepas... Memang dia senang sgt dah nak mkn ubat.. Syukur x trhingga. Itulah... Ada hikmahnya setiap apa dugaan yg diberi... Maybe klu a qilah x demam truk, sampai sekrg aqilah masih susah nk mkn ubt, alhamdulillah syukur sgt... Aqilah boleh mkn ubat dgn sendirinya tanpa perlu mama n papa suapkan... Kita just sukat je ubt tu, n elok je dia shrink kan sendiri ubat tu masuk mulut... Alahai nak kalau dari dulu mc ni, kan senang.. Apapun syukur... Alhamdulillah... 

Note: updated from my c3 tq...

2 comments:

Azhariah Zuber said...

kami tak ucap apa2pun pada suami..hehe....sbb dia pun tak buat gitu masa hr ibu..merajuk

mama ieqa said...

akak.. caner erk akak update blog by C3?????