Monday, August 22, 2011

Guess Jeans Size 7 Tahun Untuk Aqilah


Semalamkan hari mencari kelengkapan anak-anak..
Dan mama sangat-sangat terkejut..
Bila nak test jeans untuk Aqilah...
Semua size tak muat.. melainkan size 7Y...
Hahahahaa... size 5 tak muat..
Size 6 pun ngam2 soi...
Dan Aqilah memang memerlukan Size 7Y...
Boleh...? Dahlah nak pakaikan dia...
Masyallah... dengan Naufal lagi...
Allahuakbar... dengan Aqilah lari sana..lari sini...
Adoihai... tapi itulah keseronokkannya..
Dan itulah kepuasannya bershoping bersama anak-anak...
Hahahaha... Apapun.. berjaya jugak mama belikan Aqilah
Jeans bersize 7Y... nasibla kamu nak...
Salesgirl tu tanya.. anak akak umur berapa ni..?
Baru 4 tahun dik... Laaa.. dah macam budak 6 tahun...
Kesian kamu kan kakak Aqilah.. lebih tua dari usia...
Apapun... memang betul2 menguji nak menjerat anak-anak untuk mencuba baju2...
Selalu mama main rembat je... muat ke tak muat ke... perkara kedua...
Tapi for baju raya.. mesti kena cuba...
Nanti tak muat sapa nak layan untuk g tukar..
Hahahaa...


Guess Jeans Size 7 Tahun Untuk Aqilah...





4 comments:

babyluv_ayang said...

Mmg nampak berisi pun Aqillah ni...akak beli kat boutique guess ker...sebab kat situ size besar ikut US size...mcm Kyra mmg pakai size 5y...tapi mmg seronot time nak beli bj anak2 kan...walaupun adventure sikit bawak diorg...hati puas...

finizaini said...

nabihah xleh pakai size mesia dh..pakai size ank america..huhuu..tu yg ke reject shop je bleh.sbb situ size ank america..ala2 rejeck je le bju ank2 aku..huhu..sian le gak..tua sblm waktu nye ank2 kita nih..umo 4y tp udah mcm 6 7 thn pnye size...

Krsty Pinky said...

wahh..saiz 7 tahun tu..
mawar pakai jeans utk 18 bulan tau..walhal dia dh dkt 3 tahun..
huhu~

zh-ena said...

tapi nampak berisi skit aqilah..mcm umar plak baru 8 bulan tapi dah kena beli bdk 1year punya