Sunday, September 11, 2011

Tak De Masa atau Malas????

Sekarang nak update blog... cam tak de masa.. cam malas pun ye...
Kadang-kadang dah new post... pastu dok bukak blog2 my peberet...
Terus terlupa nak update blog sendiri... kesian tol....
Padahal cerita banyak nak citer...
Gambar banyak je nak upload...

 Motif letak gambar sendiri??? Saje nak glemer kat blog sendiri..hahahah...
Sebab ada orang tu kata dah lama tak tengok wajah mama kat blog mama..
kalau ada gambar pun..gambar cam sipi2.. ya ke.. rasa banyak je 
gambar mama kat blog nih...hahahah

Kesimpulannya bukan tak de masa or malas...
Cuma leka baca citer2 korang semua...
Hari ni husband ajak beraya umah my SIL kat Taman Dahlia Salak...
Aqilah pun dah sebok nak jumpa cousin dia si Mahfuz tuh...
Layankah ajelah budak2 kan....
Tu jek nak update...
Sekian...

2 comments:

aNaYaNa said...

hehe..tuhla rutin biasa kita..terleka..psstt..akak..muka gebu laa..pakai apa ek?huhu..

Puteri Satu said...

ala ana.. tak de mana gebu aih.. ssyyy... akak kasi edit je dik...sorok itu cela2 ma.... hiks... jangan kasi tau sapa2 yek...ngeee...